Παναθηναϊκός: «Παρών» στη ρεβάνς με τη Σαχτάρ ο Φώτης Ιωαννίδης – Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς

Ο Φώτης Ιωαννίδης επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και τέθηκε στη διάθεση του Ρουί Βιτόρια για τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Σαχτάρ, για τον τρίτο προκριματικό του Europa League.

Φώτης Ιωαννίδης Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» δηλώνει «παρών», ενόψει του κρίσιμου δεύτερου αγώνα με την ουκρανική ομάδα.

Ο Ιωαννίδης είχε υποστεί θλάση στη ρεβάνς με τη Ρέιντζερς κι η αρχική διάγνωση έκανε λόγο για απουσία 15 ημερών. Ο Έλληνας επιθετικός, όμως, κατάφερε να ξεπεράσει νωρίτερα τον τραυματισμό του κι αφού αρχικά την Κυριακή (07/11) ακολούθησε μέρος της προπόνησης, τη Δευτέρα (08/11) μπήκε σε φουλ ρυθμούς.

Από εκεί και πέρα, ο Τάσος Μπακασέτας ακολούθησε ατομικό, ενώ το πρόγραμμα περιελάβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τακτική και τελειώματα.

Διαβάστε επίσης

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή