ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ 2014: Σίγουροι οι Κοσταρικανοί, δεν λογαριάζουν την Ελλάδα

Μουντιάλ 2014: Σίγουροι οι Κοσταρικανοί, δεν λογαριάζουν την Ελλάδα

Το γεγονός ότι στην πανέμορφη Κόστα Ρίκα, με το περισσότερο σε αναλογία πράσινο σε ολόκληρο τον πλανήτη, υπάρχουν φιλοελληνικές τάσεις, δεν αποτρέπει τους ποδοσφαιρόφιλους να υποτιμούν την εθνική μας ομάδα, δύο μόλις 24ωρα και κάτι πριν τον υπερ πάντων αγώνα για τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των δύο χωρών.

Όσο συγκρατημένοι και προσγειωμένοι είναι οι παίκτες του Χόρχε Πίντο, οι οποίοι αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα με αντίπαλο την Ελλάδα, άλλο τόσο και περισσότερο πετούν στα σύννεφα οι οπαδοί και κυρίως ο πρώτος πολίτης της χώρας, δείχνοντας ότι δεν υπολογίζουν τη δυναμική των Ελλήνων διεθνών, παρά την εξαιρετική τους εμφάνιση κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού.

«Ο πλανήτης θα παρακολουθήσει έναν εξαιρετικό τελικό, οποιοσδήποτε κι αν είναι ο αντίπαλος της Κόστα Ρίκα σε αυτόν», δήλωσε ο Λουίς Γκιγιέρμο Σολίς, ο οποίος μόνο άσχετος από ποδόσφαιρο δεν είναι. Χιούμορ; Άγνοια της ικανότητας των ποδοσφαιριστών του Σάντος; Υπερβολική αυτοπεποίθηση; Ό,τι και να είναι, θα διαψευστεί. Γιατί κι εμείς, σίγουροι είμαστε!

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2014: Στους καλύτερους νέους του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Μανωλάς