ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαραντόνα: «Ήταν σαν να έπαιζαν παιδιά με ενήλικες»

Μαραντόνα: «Ήταν σαν να έπαιζαν παιδιά με ενήλικες»

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα δεν... μάσησε τα λόγια του και μετά την προκλητική του φωτογραφία, σχολίασε την ταπεινωτική ήττα της Βραζιλίας από τους Γερμανούς

Ο «Ντιεγκίτο» μετά την λήξη και τεράστια νίκη της Γερμανίας με 7-1 επί της «αιώνιας» αντιπάλου Βραζιλίας, έβγαλε μία προκλιτική φωτογραφία όπου δείχνει πόσα τέρματα δέχτηκε η «σελεσάο».

Ο Μαραντόνα όμως δεν έμεινε εκεί, αφού αργότερα κλήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή να σχολιάσει τον ιστορικό διασυρμό της Βραζιλίας από τα «πάντσερ» και φυσικά δεν... μάσησε τα λόγια του.

«Η Γερμανία έμοιαζε σαν δύο Βραζιλίες μαζί. Ήταν σαν να έπαιζαν παιδιά με ενήλικες», τόνισε και πρόσθεσε: «Κανείς δεν κερδίζει σήμερα με την ιστορία της φανέλας του. Θα πρέπει να αποδείξεις στα 90 λεπτά πως είσαι καλύτερος από τον αντίπαλο, αν θέλεις να κερδίσεις».

Όσο για τον αποψινό ημιτελικό της Αργεντινής με την Ολλανδία, είπε: «Ελπίζω να περάσουμε και να παίξουμε με τη Γερμανία. Τους έχουμε αντιμετωπίσει ξανά σε τελικό και τους έχουμε κερδίσει (σ.σ. το 1986 στο Μεξικό)».

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2014: Ο διεθνής Τύπος για την ταπείνωση της Βραζιλίας (photos)

Μουντιάλ 2014: Έγραψε ιστορία ο Κλόζε (videos)

Επεισόδια, φωτιές και μαχαιρώματα στην Βραζιλία (photos+video)