ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουτρουμπής: «Μπορούμε την πρόκριση»

Κουτρουμπής: «Μπορούμε την πρόκριση»

Ο Γιώργος Κουτρουμπής υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός έχει τη δυνατότητα να προκριθεί στους «32» του Europa League, αν πάρει τη νίκη στα ματς με Αϊντχόφεν και Εστορίλ στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρεθεί στην επόμενη φάση του Europa League, αν καταφέρει να εκμεταλλευτεί τη Λεωφόρο στα παιχνίδια με τους Ολλανδούς και τους Πορτογάλους. Αυτό υποστήριξε ο Γιώργος Κουτρουμπής μετά τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, την οποία είχε μεγάλη ανάγκη η ομάδα όπως τόνισε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στο ματς. Ήταν σημαντικό που καταφέραμε και κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Σε αρκετά παιχνίδια δεν το είχαμε καταφέρει αυτό. Αλλά αυτή τη φορά ήμασταν συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένη και καταφέραμε με δύο γκολ να πάρουμε τη νίκη που τόσο πολύ θέλαμε».

Για την αλλαγή στην εικόνα από το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν και μετά: «Σιγά σιγά η ομάδα βρίσκει τα πατήματά της και παίζει όπως πέρυσι. Στην αρχή δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά την ισοπαλία στο Αϊντχόφεν πήραμε τα πάνω μας. Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό παρότι δεν παίξαμε και τόσο καλά δεν αξίζαμε να ηττηθούμε. Ακολούθησε η πρόκριση στο Κύπελλο και η νίκη επί του Ατρομήτου που μας ανεβάζουν τη ψυχολογία. Πλέον κοιτάμε τα επόμενα δύσκολα ματς που ακολουθούν».

Για το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν: «Έχουμε σοβαρές πιθανότητες πρόκρισης. Έχουμε δύο αγώνες από τους τρεις που απομένουν στην έδρα μας. Και νομίζω πως αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας μπορούμε να τα κερδίσουμε και τα δύο. Ενώ μπορούμε να χτυπήσουμε και το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ντιναμό Μόσχας, ακόμα περισσότερο αν είναι αδιάφορη βαθμολογικά. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στην αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν».

Πηγή: onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις