ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ 2018: Αυτό είναι το φαβορί για τον πάγκο της Ισπανίας

Μουντιάλ 2018: Αυτό είναι το φαβορί για τον πάγκο της Ισπανίας

Τρεις είναι οι υποψήφιοι για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ισπανίας, μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018.

Οι «φούριας ρόχας» εμφανίστηκαν στο 21ο Μουντιάλ της ιστορίας με τον Φερνάντο Ιέρο στον πάγκο, καθώς μερικές μέρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης, η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Λοπετέγκι, που είχε αναλάβει να… πάει τους Ίβηρες στην Ρωσία.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για το Μουντιάλ 2018

Η πορεία της Ισπανίας ολοκληρώθηκε στην φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018, απέναντι στην διοργανώτρια Ρωσία, η οποία επικράτησε στα πέναλτι και πήρε το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του τουρνουά.

Έτσι, το ενδιαφέρον στην Ισπανία έχει μεταφερθεί στις αποφάσεις της Ομοσπονδίας, αναφορικά με τον νέο Ομοσπονδιακό προπονητή, με τους Μίτσελ, Λουίς Ενρίκε και Κίκε Φλόρες να είναι οι επικρατέστεροι.

Ωστόσο, οι φίλαθλοι της χώρας της ιβηρικής χερσονήσου έδειξαν την προτίμησή τους. Το 38% ανάμεσα στους πλέον των 150.000 φιλάθλων που πήραν μέρος στην σχετική διαδικασία της ηλεκτρονικής σελίδας της «Marca», επέλεξαν τον πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, που είναι χωρίς ομάδα.

Προηγείται στην ψηφοφορία, των Μίτσελ (11%), Κίκε Σάντσες Φλόρες (10%), Πάκο Χέμεθ (8), Αλμπερτ Θελάδες (6%), Πέπε Μελ (5%) και Γκρεγκόριο Μανθάνο (2%). Μόνο το 4% επιλέγει τη συνέχεια του Ιέρο, ενώ το 16% θα προτιμούσε να μην είναι κανένας από αυτή την έρευνα.

Πηγή: Onsports.gr

Μαρτυρία σοκ για τον 23χρονο φαντάρο: Το περίεργο περιστατικό πάνω στο πλοίο λίγο πριν εξαφανιστεί

Survivor - Spoiler: Μόλις «έσκασε» η διαρροή και έχουμε τον παίκτη που αποχωρεί απόψε (03/07)