ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ 2018: Απίστευτο τρολάρισμα σε Νεϊμάρ! Πόσο έχει μείνει... ξάπλα στο χορτάρι; (vid)

Μουντιάλ 2018: Απίστευτο τρολάρισμα σε Νεϊμάρ! Πόσο έχει μείνει... ξάπλα στο χορτάρι; (vid)

Εκνευρισμό στους αντιπάλους του συνεχίζει να προκαλεί ο Νεϊμάρ, σπάζοντας κάθε ρεκόρ… παραμονής στο χορτάρι, προσποιούμενος τον τραυματία.

«Ο Νεϊμάρ είναι και εκείνος ένας σταρ. Πρέπει όμως να γνωρίζει ότι οι βουτιές τιμωρούνται με κίτρινη κάρτα και ότι υπάρχει το VAR. Ο Νεϊμάρ πρέπει να αλλάξει το τσιπάκι που έχει στο μυαλό του», τόνισε ενδεικτικά ο Μαραντόνα για τον Βραζιλιάνο σταρ που μπήκε και στο στόχαστρο του Ερίκ Καντονά.

Το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του Βραζιλιάνου σταρ επισκιάζεται από τις πτώσεις του και τους… θεατρινισμούς του, προκειμένου να κερδίσει και το παραμικρό… νανοσεκόντ όταν η Σελεσάο βρίσκεται μπροστά στο σκορ.

Και μπορεί ο Ριβάλντο να τον συμβούλεψε να συνεχίσει να το κάνει, ωστόσο οι χρήστες του διαδικτύου έχουν διαφορετική άποψη, τοποθετώντας τον στην κορυφή της λίστας τους για ανελέητο τρολάρισμα λόγω Μουντιάλ.

Και πώς όχι, όταν σύμφωνα με μια ειδική μέτρηση, ο σταρ της Παρί στα τέσσερα πρώτα ματς της Σελεσάο έμεινε στο χορτάρι 13 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα.

Παράλληλα, ο Νεϊμάρ έχει κερδίσει 23 φάουλ στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενώ μόνο στο ματς των «16» με το Μεξικό έμεινε 5 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα ξαπλωμένος στον αγωνιστικό χώρο, προκαλώντας την οργή του αντίπαλου προπονητή.