ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: Αυτός έριξε τη φωτοβολίδα στο γήπεδο - Οδηγείται στον εισαγγελέα

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: Αυτός έριξε τη φωτοβολίδα στο γήπεδο - Οδηγείται στον εισαγγελέα

Ένας 23χρονος ήταν αυτός που έριξε τη φωτοβολίδα στο Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός και το πρωί της Παρασκευής (01/02) απολογήθηκε στον εισαγγελέα.

Το απόγευμα της Τετάρτης (30/01), ο Παναιτωλικός αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο του Αγρινίου. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 1-0, ωστόσο, στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή λόγω ρίψεων φωτοβολίδων στις κερκίδες.

Όπως φάνηκε και από τον τηλεοπτικό φακό αλλά και όπως μαρτυρούν όσοι ήταν στο γήπεδο, η (κακή) αρχή έγινε από την πλευρά των φίλων του Παναιτωλικού. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού επέστρεψαν τη μια από τις δυο φωτοβολίδες που τους πετάχτηκε από τους οπαδούς των γηπεδούχων, όμως, ευτυχώς με την παρέμβαση της αστυνομίας και των ψυχραιμότερων δεν υπήρξαν περαιτέρω επεισόδια.

Η αστυνομία, ωστόσο, κατάφερε να εντοπίσει τον 23χρονο που έριξε τη μια φωτοβολίδα και έτσι το πρωί της Παρασκευής πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης από ρίψη αντικειμένου.

Ο 23χρονος πήρε παράταση για να απολογηθεί μέχρι τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου όπου θα βρεθεί στο γραφείο του ανακριτή. Αρχικά, ο 23χρονος είχε συλληφθεί για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών και παιδικών αθυρμάτων, όπως και για παραβάσεις του νόμου περί αθλητικής βίας. Παρόλα αυτά, ο εισαγγελέας απέδωσε βαρύτερες κατηγορίες σε βάρος του και πλέον βρίσκεται σε δεινή θέση.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Διαβάστε επίσης:

Πασίγνωστος μπασκετμπολίστας κατεβαίνει υποψήφιος με τη ΝΔ