ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

AEK: Έρχεται ο παιχταράς που την... απογειώνει!

AEK: Έρχεται ο παιχταράς που την... απογειώνει!
Αποφασισμένοι στην ΑΕΚ για το μεγάλο κόλπο

Έτοιμη για το βήμα παραπάνω η «Ένωση»

Η ΑΕΚ έχει βγει εκτός μάχης πρωταθλήματος ωστόσο στην «Ένωση» είναι αποφασισμένοι να γυρίσουν στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η επαναπρόσληψη του Μανόλο Χιμένεθ, του τεχνικού που οδήγησε την ΑΕΚ στην κορυφή του πρωταθλήματος, είναι το πρώτο βήμα σε αυτή την κατεύθυνση ωστόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του έχουν και ακόμη ένα μεγαλύτερο σχέδιο με ονοματεπώνυμο: Σέρχιο Αραούχο!

Ο Αργεντινός άσος, σύμφωνα με την Sportday, έχει το μυαλό του στην χώρα μας και τους «κιτρινόμαυρους» και ήδη έχει επαφές με τους ιθύνοντες των πρωταθλητών ώστε το καλοκαίρι να γίνει εκ νέου κάτοικος Ελλάδας.

Μόνο τυχαία δεν ήταν άλλωστε η ατάκα του Μανόλο Χιμένεθ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, σχετικά με την συνύπαρξη Πόνσε-Αραούχο, με το πλάνο να είναι ήδη δουλεμένο από την ΑΕΚ.

Από την άλλη, η Λας Πάλμας βλέπει τον Αραούχο να είναι στον... κόσμο του, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάκο Ερέρα ωστόσο υπάρχει και ένας βαθμός δυσκολίας, που τον γνωρίζουν στην ΑΕΚ, η μακρινή Κίνα.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν 3 ομάδες που ετοιμάζονται να στρώσουν... χρυσάφι στα πόδια του «Τσίνο», όμως ο Αργεντινός στράικερ είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στους πρωταθλητές.

Σχετικές ειδήσεις