ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός LIVE: Τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας και η άφιξη Μαρινάκη (pics)

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός LIVE: Τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας και η άφιξη Μαρινάκη (pics)
«Αστακός» το γήπεδο της Τούμπας
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Η άφιξη των «ερυθρόλευκων» με αρχηγό αποστολής τον Βαγγέλη Μαρινάκη ανέβασε τους τόνους στην Τούμπα, αλλά τα πράγματα δεν ξέφυγαν.

Στο… πόδι είναι όχι μόνο η Θεσσαλονίκη αλλά όλη η Ελλάδα για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον πρωταθλητή στη φετινή Super League. Λίγο πριν τις 18:00 η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο γήπεδο της Τούμπας, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι ο αρχηγός της αποστολής. Ο ιδιοκτήτης των «ερυθρόλευκων» μάλιστα περιηγήθηκε για αρκετή ώρα ανάμεσα σε αποδυτήρια και VIP, κάτι που προκάλεσε πρόσκαιρη αναστάτωση.

Ο Γιώργος Σαββίδης ήταν αυτός που ανέλαβε να λύσει το θέμα, συνομιλώντας με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός του ανέφερε πως ήθελε απλά να σιγουρευτεί ότι είναι όλα εντάξει με την αποστολή της ομάδας του, κάτι που το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποδέχθηκε και το ζήτημα δεν πήρε διαστάσεις παρά την ένταση.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο της άφιξης του Ολυμπιακού

Αξίζει να σημειωθεί πως τα μέτρα ασφαλείας στην Τούμπα είναι πολύ αυξημένα, καθώς όλοι θυμούνται τα περσινά και τα όσα έγιναν στον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός που δεν άρχισε ποτέ. Έτσι, περιμετρικά όλων των θυρών υπάρχει δίχτυ για να μην πέσουν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ η παρουσία της αστυνομίας είναι έντονη και πολυάριθμη.