ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: «Τιτανομαχία» στο Μάντσεστερ - Ντέρμπι στο Άμστερνταμ

Champions League: «Τιτανομαχία» στο Μάντσεστερ - Ντέρμπι στο Άμστερνταμ

Σειρά παίρνουν σήμερα οι δυο άλλοι προημιτελικοί του Champions League, με το ματς της Μάντσεστερ Γιουνάινεντ κόντρα στην Μπαρτσελόνα να συγκεντρώνει τα βλέμματα

 

Μετά τα δυο ματς της Λίβερπουλ με την Πόρτο και της Τότεναμ με την Μάντσεστερ Σίτι για τα προημιτελικά του Champions League, το πρόγραμμα συνεχίζεται σήμερα, με δύο σπουδαία παιχνίδια, με σημαντικότερο τη μάχη στο «Ολντ Τράφορντ», μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπαρτσελόνα. Οι δυο «κολοσσοί» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου κοντράρονται σήμερα στο Ολντ Τράφορντ και θα τα δώσουν όλα για να μπορέσουν να πάρουν το προβάδισμα για πρόκριση ενόψει της ρεβάνς στο Καμπ Νόου.

Η Γιουνάιτεντ έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Champions League που έχασε με δυο γκολ διαφορά εντός έδρας και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην έδρα του αντιπάλου! Οι «κόκκινοι διάβολοι» του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα παραταχτούν χωρίς τον Μπαϊγί και τον Βαλέντσια, ωστόσο ο Μάρκους Ράσφορντ προπονήθηκε κανονικά.

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα θα αγωνιστεί στο «Θέατρο των Ονείρων» χωρίς σημαντικές απουσίες, προερχόμενη από τη νίκη-τίτλο με 2-0 κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος δεν θα ξεκινήσει (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) στο βασικό σχήμα.

Σέντρα στις 22:00 και τηλεοπτική μετάδοση από την Cosmote Sport 2 HD

Πιθανές ενδεκάδες:

Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα - Γιανγκ, Σμόλινγκ, Λίντελεφ, Σο - Μάτιτς, Φρεντ (ή Ερέρα), Πογκμπά - Λίνγκαρντ, Ράσφορντ - Μαρσιάλ

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν - Σεμέδο, Πικέ, Λενγκλέ, Άλμπα - Βιδάλ, Αρτούρ, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς - Μέσι, Σουάρες

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να τίθεται κανονικά στη διάθεση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, θα παραταχθεί η Γιουβέντους σήμερα στο Αμστερνταμ, για τον πρώτο προημιτελικό του Champions League με τον Άγιαξ. Ο Πορτογάλος άσος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο μηρό, που τον άφησε περίπου δύο εβδομάδες εκτός δράσης, και θα ενισχύσει την προσπάθεια των πρωταθλητών Ιταλίας.

Ο διεθνής επιθετικός είχε τραυματιστεί στο ματς της εθνικής ομάδας της χώρας του με τη Σερβία, για τα προκριματικά του EURO 2020, και δεν αγωνίστηκε στα τρία πρόσφατα παιχνίδια των «μπιανκονέρι» στο καμπιονάτο, απέναντι στην Έμπολι, την Κάλιαρι και τη Μίλαν. Στην αποστολή της Γιουβέντους επιστρέφει και ο Ντάγκλας Κόστα, ο οποίος ήταν επίσης τραυματίας, θα απουσιάσουν όμως ο Εμρέ Τσαν και ο Τζόρτζιο Κιελίνι, που τραυματίστηκε.

Στον αντίποδα, ο Άγιαξ προέρχεται από το... εκκωφαντικό 1-4 του «Μπερναμπέου», αποκλείοντας την Ρεάλ Μαδρίτης, με τα πιτσιρίκια του Άγιαξ να αγωνίζονται με άγνοια κινδύνου απέναντι στην «βέκια σινιόρα». Κανονικά προπονήθηκε ο Ντε Γιονγκ, που αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με τη Βίλεμ, ωστόσο ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα δώσει το «παρών».

Σέντρα στις 22:00 και τηλεοπτική μετάδοση από την Cosmote Sport 1 HD

Πιθανές ενδεκάδες:

Άγιαξ: Ονανά - Φέλτμαν, Μπλιντ, Ντε Λιχτ, Ταγλιαφίκο - Σένε, Φρένκι ντε Γιονγκ, Φαν ντε Μπέικ - Ζίγεχ, Τάντιτς, Νέρες

Γιουβέντους: Σέζνι - Ντε Σίλιο, Μπονούτσι, Ρουγκάνι, Άλεξ Σάντρο - Μπετανκούρ, Πιάνιτς, Ματουιντί - Μπερναρντέσκι - Μάντζουκιτς, Ρονάλντο

Διαβάστε επίσης:

Στη Βουλή η δικογραφία για τη Novartis

Αυτά είναι τα πέντε νέα υπερ-πανεπιστήμια: Όλα τα νέα τμήματα - Ποιες σχολές συγχωνεύονται