ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Η επίσκεψη... έκπληξη και το «τετ α τετ» με Σαββίδη πριν τον τελικό

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Η επίσκεψη... έκπληξη και το «τετ α τετ» με Σαββίδη πριν τον τελικό

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Δείτε ποιος παλιός γνώριμος επισκέφθηκε την αποστολή του ΠΑΟΚ στο ξενοδοχείο- Όλα έτοιμα για τον μεγάλο τελικό κυπέλλου - Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν θα δώσει το παρών στο μεγάλο τελικό με την ΑΕΚ όμως έστειλε το μήνυμα του στους συμπαίκτες του

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ, στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, βρέθηκε ένας παλιός γνώριμος σε μια ευχάριστη έκπληξη για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο Φρανκ Άρνεσεν επισκέφτηκε την αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά», με τον νυν τεχνικό διευθυντή της Άντερλεχτ να διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, από το διάστημα που δούλευε στην ομάδα.

Ο Δανός είχε μάλιστα και συνομιλία με τον Ιβάν Σαββίδη.

Τελικός Κυπέλλου: Σε αυτό το κανάλι θα δούμε τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Σε ρυθμούς τελικού κινούνται ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με τις δυο ομάδες να είναι έτοιμες να τα δώσουν όλα προκειμένου να μπορέσουν να κατακτήσουν το τρόπαιο στον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο ΟΑΚΑ και θα κλείσει τη φετινή χρονιά.

Ένας από τους άτυχους που δεν θα βρεθούν στο ματς είναι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος πάντως δεν ξέχασε τους συμπαίκτες του και έστειλε το δικό του μήνυμα για τον μεγάλο αυτό αγώνα.

Δείτε το μήνυμα του αρχηγού του ΠΑΟΚ στην παρακάτω Gallery:

Διαβάστε επίσης:

Νεκροί 583 επιβάτες: Η μεγαλύτερη αεροπορική τραγωδία όλων των εποχών (Pics)