ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δημήτρης Κολοβός: Ένας «μαχητής» στον Παναθηναϊκό (pics+vids)

Δημήτρης Κολοβός: Ένας «μαχητής» στον Παναθηναϊκό (pics+vids)

Ο άνθρωπος που κράτησε όρθια την Εθνική πριν λίγους μήνες στην φλεγόμενη Ζένιτσα, θα φοράει το τριφύλλι στο στήθος.

Από την απαξίωση σε ποδοσφαιρικό σωτήρα. Ο Δημήτρης Κολοβός δεν «μάσησε» από τις δυσκολίες και τους σοβαρούς τραυματισμούς και μετά το restart της καριέρας του στην Κύπρο, επιστρέφει στην Ελλάδα πιο ώριμος από ποτέ για να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

Το ξεκίνημα

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον ΠΑΣ Ωρωπού, στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Ένωσης το 2009 και ανέβηκε στη Δ΄ Εθνική. Το 2010 κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής και κλήθηκε στη μικτή της Ένωσης. Την ίδια χρονιά τον εντόπισαν οι υπεύθυνοι του Πανιωνίου και τον ενέταξαν στην ομάδα τους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Έγινε στέλεχος της ομάδας Κ-20 του συλλόγου που πήρε την 3η θέση στο πρωτάθλημα Ελλάδος 2012. Παράλληλα συμμετείχε και σε αγώνες της πρώτης ομάδας από την περίοδο 2010-11. Την επόμενη χρονιά, με προπονητή τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο καθιερώθηκε ως βασικός.

Το καλοκαίρι του 2013 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, παρέμεινε όμως ως δανεικός στην ομάδα της Νέας Σμύρνης για μία ακόμη περίοδο. Το καλοκαίρι του 2014, με το τέλος του δανεισμού του, επέστρεψε στον Ολυμπιακό, έλαβε μέρος στην προετοιμασία του συλλόγου, όμως με την ολοκλήρωσή της αποφασίστηκε όπως επιστρέψει εκ νέου ως δανεικός στον Πανιώνιο.

Και η... ξενιτιά

Τον Ιούνιο του 2016 παραχωρήθηκε ως δανεικός για έναν χρόνο στη βελγική Μαλίν,πραγματοποιώντας 27 συμμετοχές και 5 τέρματα, με αποτέλεσμα με την ολοκλήρωση του δανεισμού του ο βελγικός σύλλογος να προχωρήσει στην απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Στις 4 Ιουλίου του 2018 δόθηκε ως δανεικός στην ολλανδική Βίλεμ II με τον σύλλογο της Ολλανδίας να διατηρεί και οψιόν αγοράς του Έλληνα επιθετικού από το επόμενο καλοκαίρι.

Το πράσινο του... πάει

Στις 31 Δεκεμβρίου του 2018 ο Κολοβός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ομόνοια Λευκωσίας, διάρκειας έξι μηνών συν δύο χρόνων, με τους Κύπριους να θεωρούν βέβαιη την συνέχιση της συνεργασίας των δυο πλευρών, χωρίς να... υπολογίζουν τον Παναθηναϊκό!

Οι «πράσινοι» φαίνεται πως δούλευαν αυτή την περίπτωση αρκετό καιρό, χωρίς όμως να έχουν διαρρεύσει αρκετά πράγματα προς τα έξω. Άλλωστε, ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός είχε συμβόλαιο με την Ομόνοια και σε αυτές τις περιπτώσεις οι «πράσινοι» δεν έχουν ιδιαίτερα μεγάλη διαπραγματευτική ικανότητα.

Από τη στιγμή, όμως, που ο Δημήτρης Κολοβός έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια, ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που κατάφερε να προσεγγίσει τον παίκτη και να συμφωνήσει μαζί του. Μάλιστα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε πως έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα συνεχίσει να φορά τα πράσινα με το τριφύλλι στο στήθος, αλλά αυτά της ελληνικής ομάδας και όχι των Κύπριων!

Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» του ΣτΕ για τα δώρα και το επίδομα αδείας των δημοσίων υπαλλήλων

Καιρός: Προσοχή τις επόμενες ώρες - Αυτές τις περιοχές θα «σαρώσει» ο «Αντίνοος»