ΣΠΟΡ

Roland Garros: Εκπληκτικός Τσιτσιπάς, με... περίπατο στα προημιτελικά!

Roland Garros: Εκπληκτικός Τσιτσιπάς, με... περίπατο στα προημιτελικά!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπαιξε εκπληκτικό τένις και νίκησε με 3-0 τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Roland Garros

Ο Έλληνας τενίστας συνεχίζει να... χορεύει στα χωμάτινα κορτ του γαλλικού Grand Slam και πανάξια εξασφάλισε για πρώτη φορά στην καριέρα του μια θέση στην οκτάδα της διοργάνωσης.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που καταφέρνει να βρεθεί στους «8» ενός Grand Slam, καθώς το είχε πράξει και στο αξέχαστο Australian Open του 2019.

Πλέον τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα, καθώς στον επόμενο γύρο θα βρει μπροστά του το Νο12 του κόσμου, Αντρέι Ρούμπλεφ, ο οποίος τον είχε κερδίσει πριν από λίγες ημέρες στον τελικό του Αμβούργου.

Ο Στέφανος μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και πήρε το πρώτο σετ με 6-3, μολονότι ο Ντιμιτρόφ είχε την τρία break point. Στη συνέχεια χρειάστηκε να δείξει χαρακτήρα καθώς ο Ντιμιτρόφ προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο ο Τσιτσιπάς πήρε άριστα, δείχνοντας χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, έσωσε τρία break point στο 2-2 για να πάρει τελικά το δεύτερο σετ στο tie break και με την ψυχολογία στα ύψη πήρε και το τρίτο με 6-2, παίρνοντας με πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση για του «8» του Roland Garros!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.