ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο αντίπαλός του στους «8» του Roland Garros

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο αντίπαλός του στους «8» του Roland Garros
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνωρίζει ήδη ποιος θα είναι ο αντίπαλός του στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός.
AP Images

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δείτε ποιον θα αντιμετωπίσει ο Έλληνας «Θεός» του τένις, στα προημιτελικά του γαλλικού όπεν.

Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός. Ο Έλληνας πρωταθλητής ισοπέδωσε 3-0 τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, νο20 στην Παγκόσμια Κατάταξη, μέσα σε σχεδόν δυόμιση ώρες και πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη στο κεντρικό κορτ των εγκαταστάσεων στο Παρίσι.

Ο δρόμος του Στέφανου Τσιτσιπά προς μια ακόμα μεγάλη διάκριση, προφανώς δεν θα είναι εύκολος από εδώ και πέρα. Για να καταφέρει να βρεθεί στους «4» ο Έλληνας πρωταθλητής θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αντρέι Ρούμπλεφ. Ο Ρώσος τενίστας είναι το Νο12 της Παγκόσμιας Κατάταξης.

Τα highlights της νίκης του Στέφανου

Όπως έχουμε αναφέρει, ο Τσιτσιπάς αν περάσει στα ημιτελικά είναι πιθανό να βρει μπροστά του τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ με τον Ράφα Ναδάλ, μπορεί να συναντηθεί μόνο στον τελικό του Ρολάν Γκαρός.

Τα βίντεο από τη νέα νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά

Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε στους «16» του γαλλικού όπεν. Αντίπαλός του ήταν το νο20 της Παγκόσμιας Κατάταξης, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, με τον Έλληνα τενίστα να είναι προετοιμασμένος στον μέγιστο βαθμό για τη μεγάλη αναμέτρηση.

Ενδεικτική ήταν η απόδοσή του από το πρώτο σετ, όπου ο Τσιτσιπάς ήταν… ισοπεδωτικός και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό του.

Στη συνέχεια, ο αγώνας έγινε αρχικά αμφίρροπος αφού ο Ντιμιτρόφ αντέδρασε. Ο Τσιτσιπάς ωστόσο πήρε το πρώτο μεγάλο rally του αγώνα.

Το ίδιο έγινε και με το δεύτερο rally 18 χτυπημάτων μεταξύ των δυο πρωταθλητών.

Στο δεύτερο σετ, τα πράγματα ήταν οριακά. Οι δυο τενίστες οδηγήθηκαν στο tie break και αυτό κράτησε 17 λεπτά, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να είναι ο νικητής και να φτάνει στο 2-0.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε κάποιες εντυπωσιακές προσπάθειες για να απαντήσει στις προσπάθειες του Ντιμιτρόφ, με τρομερά αποτελέσματα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μέγα φιάσκο για τους Τούρκους: Ενεργοποίησαν S-400 για να βρουν ελληνικά F-16 και… ούτε που τα είδαν