ΣΠΟΡ

«Βόμβα»: Έρευνα για στημένους αγώνες στο Ρολάν Γκαρός

«Βόμβα»: Έρευνα για στημένους αγώνες στο Ρολάν Γκαρός
«Σεισμός» στο Ρολάν Γκαρός με την έρευνα για στημένο αγώνα
AP Images

Σαν «κεραυνός» έσκασε η είδηση πως αγώνας του Ρολάν Γκαρός ελέγχεται από τις αρμόδιες αρχές καθώς παρατηρήθηκε έντονη στοιχηματική δραστηριότητα σε συγκεκριμένο γεγονός!

Την ώρα που το ελληνικό ενδιαφέρον στο Ρολάν Γκαρός στρέφεται στο τι θα κάνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Αντρέι Ρούμπλεφ στον προημιτελικό του Ρολάν Γκαρός που θα γίνει την Τετάρτη (07/10), ήρθε να σκάσει μια «βόμβα» άνευ προηγουμένου στο γαλλικό όπεν!

Η Tennis Integrity Unit ξεκίνησε έρευνα για έναν συγκεκριμένο αγώνα του τουρνουά, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για χειραγώγηση! Πρόκειται για αναμέτρηση του διπλού των γυναικών και αυτό που ερευνούν οι αρμόδιοι είναι ένα γεγονός στο πέμπτο σετ.

Συγκεκριμένα στην αναμέτρηση των Μίτου/Τιγκ από τη Ρουμανία με τις Μπρένγκλε/Σιζίκοβα, υπήρξαν πονταρίσματα χιλιάδων δολαρίων να γίνει μπρέικ στο σερβίς που είχε η Σιζίκοβα!

Κάτι που έγινε και μάλιστα με διπλό λάθος από την παίκτρια που σέρβιρε! Αυτό, σαφώς, έχει κινήσει τις υποψίες και αναμένονται πλέον με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα της έρευνας. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ένας αγώνας τένις μπαίνει σε μια τέτοια λίστα με – θεωρητικά – στημένα παιχνίδια, όμως, σίγουρα είναι σπάνιο να συμβαίνει αυτό σε επίπεδο Grand Slam!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μαγιορκίνης: Είμαστε στο δεύτερο κύμα του κορονοϊού - «Καμπανάκι» για την Αττική