ΣΠΟΡ

Υπόκλιση Τζόκοβιτς στον Τσιτσιπά: «Είναι εξαιρετικός άνθρωπος» (vid)

Υπόκλιση Τζόκοβιτς στον Τσιτσιπά: «Είναι εξαιρετικός άνθρωπος» (vid)
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποθέωσε τον Στέφανο Τσιτσιπά
AP Images

Τσιτσιπάς – Τζόκοβιτς: Ο τεράστιος «Νόλε» υποκλίθηκε στον χαρακτήρα και το ταλέντο του Στέφανου μετά την τεράστια μάχη που έδωσαν οι δυο τους στον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός!

Έναν μυθικό αγώνα, που θα περάσει στη λίστα με τους κορυφαίους του Ρολάν Γκαρός, έδωσαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Νόβακ Τζόκοβιτς.

Για να «λυγίσει» τον Έλληνα τενίστα ο Σέρβος σούπερ σταρ, χρειάστηκε 3 ώρες και 54 λεπτά, σε μια μυθική «μονομαχία» στο χώμα του «Φιλίπ Σαρτιέ» που κράτησε τους πάντες καθηλωμένους.

Το τελικό 3-2 έστειλε τον «Νόλε» στον τελικό με αντίπαλο τον Ράφα Ναδάλ, με τον Τζόκοβιτς μετά το τέλος του αγώνα να υποκλίνεται στον Στέφανο Τσιτσιπά και να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για αυτόν!

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Τσιτσιπά για το εξαιρετικό του παιχνίδι. Είναι κρίμα που στο τέλος ήταν κουρασμένος αλλά μετά από τέσσερις ώρες μάχης τένις ήταν λογικό. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και τενίστας ελπίζω να συνεχίσει στον ίδιο θετικό δρόμο την καριέρα του», είπε χαρακτηριστικά ο Σέρβος νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Όσο για το πως ένιωσε στο 2-2, απάντησε: «Έπρεπε να μείνω ήρεμος αλλά προφανώς περνούσαν άλλα πράγματα από το μυαλό μου, Σκέφτηκα όταν έχασα το τρίτο σετ, πνευματικά έμεινα εκεί, προσπάθησα να παίξω καλά, στο πέμπτο σετ έμεινα σταθερός σε ένα σημαντικό σημείο και τελικά κέρδισα».

Τέλος, για τον τελικό σχολίασε: «Ο Ναδάλ έχει 12 τίτλους στο Roland Garros και εγώ το 2015 σκεφτόμουν πως θα τον κερδίσω. Θα πρέπει να παίξω το καλύτερο μου τένις. Η μεγαλύτερη πρόκληση στο τένις είναι να κερδίσεις εδώ τον Ναδάλ. Είμαι χαρούμενος που θα βρεθώ στον τελικό».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτός είναι ο χάρτης υγειονομικής ασφάλειας - Στο επίπεδο 3 η Αττική