ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δέχθηκα ρατσιστικά σχόλια και μίσος – Ένιωθα μειοψηφία»

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δέχθηκα ρατσιστικά σχόλια και μίσος – Ένιωθα μειοψηφία»

Στέφανος Τσιτσιπάς: Μια... διαφορετική συνέντευξη έδωσε ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος μίλησε για την περίοδο που ταξίδευε εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Ο Τσιτσιπάς μίλησε στην «Guardian», όπου αποκάλυψε ότι ένιωσε μίσος από τον κόσμο κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου, χωρίς εκείνος να ευθύνεται. Μάλιστα, τότε, τα ξαδέρφια κι οι θείοι του ήταν άνεργοι.

«Ένιωθα ότι δεχόμουν κριτική χωρίς να φταίω, δεν είχα τίποτα να κάνω με όλο αυτό. Δέχτηκα ρατσιστικά σχόλια. Ένιωθα μειοψηφία όπου και να πήγαινα και ήθελα να διαψεύσω αυτό που πίστευαν. Νομίζω ότι κατά έναν τρόπο με έκανε πιο δυνατό» ανέφερε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει: «Κοιτώντας πίσω, με έκανε να θέλω να είμαι καλύτερος. Τώρα που το σκέφτομαι, είμαι περήφανος που το διαχειρίστηκα σωστά και δεν φρίκαρα. Θα μπορούσα εύκολα να φρικάρω και να νιώθω μεγαλύτερη πίεση».

Ο Έλληνας τενίστας αναφέρθηκε και για τις σχέσεις του με τις γυναίκες, υπογραμμίζοντας ότι: «Όταν είμαι έτοιμος να κάνω έναν φίλο ή να αφήσω αυτόν τον άνθρωπο να έρθει πιο κοντά μου και να γίνει μέρος της ζωής μου, πρέπει να βεβαιωθώ ότι τα πράγματα είναι υπό έλεγχο και ότι το εγκρίνω όλο αυτό» και συνέχισε:

«Γιατί δεν θέλω να είμαι ανοιχτός σε τυχαίους ανθρώπους που θέλουν να με πληγώσουν και να είναι κακή επιρροή στη ζωή μου. Όντας ντροπαλός, μου πήρε χρόνο να νιώσω άνετα και να εκφράσω τα συναισθήματά μου προς το αντίθετο φύλο. Το έκανα πιο αργά στη ζωή μου και αυτό είναι ασυνήθιστο για αγόρια».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 3.209 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, 60 θάνατοι σε 24 ώρες, 480 οι διασωληνωμένοι