ΣΠΟΡ

ΗΠΑ: Πόνταρε την εισβολή του στο Super Bowl! - Πλούτισε κατά 374.000 δολάρια! (photos+videos)

ΗΠΑ: Πόνταρε την εισβολή του στο Super Bowl! - Πλούτισε κατά 374.000 δολάρια! (photos+videos)

ΗΠΑ: Το έβλεπε και το έπαιξε! Ο Γιούρι Αντράντε κατάφερε να εισβάλει στο Super Bowl και να γίνει κατά 374.000 δολάρια πλουσιότερος!

Το Super Bowl είναι το δημοφιλέστερο event στις ΗΠΑ και τραβά όλα τα φώτα της δημοσιότητας κάθε χρόνο. Η φετινή χρονιά δεν αποτελούσε εξαίρεση, ειδικά από τη στιγμή που αντιμέτωπει βρέθηκαν ο θρύλος, Τομ Μπρέιντι με τον τον μελλοντικό Hall of Famer, Πάτρικ Μαχόουμς.

Πολλοί είναι αυτοί που επιδιώκουν να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο την ώρα του αγώνα και να γίνουν viral στα social media. Λίγοι, όμως, τα καταφέρνουν...

Ο Ρωσο-αμερικανός, Γιούρι Αντράντε, όμως, όχι μόνο τα κατάφερε αλλά μπόρεσε να γίνει και πλούσιος, καθώς είχε ποντάρει στον εαυτό του για να τα καταφέρει. Τον εισβολέα είχε προσλάβει ο ιδιοκτήτης ιστοσελίδας ερωτικού περιεχομένου, Βιτάλι Ζντοροβέτσκι.

Ο Αντράντε πόνταρε 50.000 δολάρια σε στοίχημα που έδινε κέρδος +750. Με δεδομένο ότι η εγγύηση για να μείνει ελεύθερος από την Αστυνομία είναι 1.000 δολάρια, το «καθαρό» κέρδος του ήταν 374.000 δολάρια!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown στην Αττική: Όλα τα μέτρα που ανακοινώθηκαν – Τι ισχύει για σχολεία, μετακινήσεις, εμπόριο