ΣΠΟΡ

LIVE Τσιτσιπάς - Μεντβέντεφ 2-0: Με φόντο τους «4» του Roland Garros

LIVE Τσιτσιπάς - Μεντβέντεφ 2-0: Με φόντο τους «4» του Roland Garros

Παρακολουθήστε LIVE τη μάχη που δίνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ για τα προημιτελικά του Roland Garros

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση στο φετινό Roland Garros.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας (Νο 5 στην παγκόσμια κατάταξη) ψάχνει το εισιτήριο για τον 4ο ημιτελικό της καριέρας του σε Γκραν Σλαμ και δεύτερο συνεχόμενο στο Παρίσι.

Δυνατά ξεκίνησε ο Στέφανος στο πρώτο σετ κερδίζοντας το πρώτο game, όμως η αντίδραση του Μεντβέντεφ ήταν άμεση καθώς πήρε το επόμενο. Ο Τσιτσιπάς δεν πτοήθηκε, ανέβασε την απόδοση του και πήρε τα επόμενα games για να προηγηθεί με 4-1 για να πάρει τελικά το πρώτο σετ με 6-3 και να κάνει το 1-0.

Στο δεύτερο σετ έγινε μεγάλη μάχη. Ο Μεντβέντεφ πήρε το πρώτο game, όμως άμεση ήταν η απάντηση του Στέφανου. Ο Τσιτσιπάς κέρδισε με άνεση τα τρία επόμενα σετ και πήρε κεφάλι με 3-1 games. Ο Μεντβέντεφ απάντησε με τα τρία επόμενα games και προηγήθηκε με 3-4, και 5-6 όμως ο Τσιτσιπάς αντέδρασε, ισοφάρισε σε 6-6 και έστειλε το ματς στο τάι-μπρέικ. Ο Έλληνας πρωταθλητής έφτασε στη νίκη με 7-6 για να κάνει το 2-0 σετ.

Δείτε LIVE τον αγώνα Τσιτσιπάς - Μεντβέντεφ:

Πρόκειται για την 8η αναμέτρηση των δύο νεαρών αντιπάλων, με τον 25χρονο Ρώσο να έχει το πάνω χέρι στις μεταξύ τους συναντήσεις, καθώς έχει πετύχει έξι νίκες έναντι μόλις μιας του Τσιτσιπά.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη συνάντησή τους σε Major τουρνουά, μετά τη Μελβούρνη όπου ο Μεντβέντεφ επιβλήθηκε 3-0 σετ στα ημιτελικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νεαρός χαστούκισε τον Εμανουέλ Μακρόν: Απομάκρυναν τον Γάλλο πρόεδρο οι άνδρες της ασφάλειας