ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: Η ανάρτησή της λίγο πριν τον ημιτελικό του Roland Garros

Μαρία Σάκκαρη - Roland Garros

Μαρία Σάκκαρη: Το ταξίδι στο Γαλλικό Όπεν συνεχίζεται για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, όπου σε λίγες ώρες αντιμετωπίζει την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα διεκδικώντας την πρόκριση στον τελικό

Ραντεβού με την ιστορία έχει το απόγευμα του της Πέμπτης (10/6) η Μαρία Σάκκαρη. Η 25χρονη πρωταθλήτρια μετά τη νίκη της με 2-0 σετ επί της Ίγκα Σβιάτεκ, έγινε η πρώτη Ελληνίδα τενίστρια που θα αγωνιστεί σε ημιτελικά Grand Slam.

Η Μαρία θα αντιμετωπίσει το No33 της παγκόσμιας κατάταξης, Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, η οποία μετράει 10 συνεχόμενες νίκες κι έχει ρεκόρ 12-1 σε χωμάτινη επιφάνεια τη φετινή σεζόν, κάτι που φανερώνει και την εξαιρετική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται.

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λίγες ώρες πριν το μεγάλο ημιτελικό του Roland Garros, με τα σχόλια και τα likes να είναι χιλιάδες.

«Το ταξίδι συνεχίζεται. Η Ελλάδα είναι πάντα στην καρδιά μου», έγραψε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Ο αγώνας είναι ο δεύτερος χρονικά ημιτελικός, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα ξεκινήσει πριν από τις 18:00. Θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ1 (κι όχι από την ΕΡΤ3) και το Eurosport1. Νωρίτερα (βλ. 16:00) θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός, όπου θα κοντραριστούν 29χρονη Ρωσίδα, Αναστασία Παβλιουτσένκοβα με την έκπληξη του τουρνουά και Νο95 στον κόσμο, Ταμάρα Ζίντανσεκ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Πέμπτης (10/06) στο Philippe-Chatrier:

1. Ντεσιρέ Κραφτσίκ/Τζο Σάλισμπερι - Ελενα Βέσνινα/Άσλαν Καράτσεφ (όχι πριν τις 13:00)

2. Αναστασία Παβλιουτσένκοβα - Ταμάρα Ζίντανσεκ (Μικτό διπλό, τελικός, όχι πριν τις 16:00)

3. Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα - Μαρία Σάκκαρη (όχι πριν τις 18:00)

Οι προηγούμενες μονομαχίες τους

Η Σάκκαρη έχει αντιμετωπίσει την Τσέχα δύο φορές στο παρελθόν. Η πρώτη ήταν το 2014 σε τουρνουά juniors στο Τορούν, ενώ η δεύτερη ήταν φέτος στο Ντουμπάι, όπου είναι και το μοναδικό τους ματς σε επίπεδο WTA. Η Κρεϊτσίκοβα επικράτησε και στις δύο αναμετρήσεις.

Μαρία Σάκκαρη
Οι προηγούμενες αναμετρήσεις της Μαρίας Σάκκαρη με την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβαwtatennis.com

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αμερικανική «σφαίρα» στον Ερντογάν: Δίνουν στην Ελλάδα F-35 και χρήμα για νέα όπλα και... φρεγάτες