ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς - Μαρία Σάκκαρη: Ξεκινά το Wimbledon! - Η ημέρα, η ώρα και το κανάλι των αγώνων

Στέφανος Τσιτσιπάς
AP Images

Wimbledon: Μετά την περσινή αναβολή του το Grand Slam σε γρασίδι επιστρέφει! Την ίδια ημέρα ρίχνονται στη μάχη ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι η Μαρία Σάκκαρη.

Οι δύο εκπρόσωποι μας μετά την εξαιρετική πορεία τους στο Roland Garros θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό και στο ιστορικό major τουρνουά της Μεγάλης Βρετανίας.

Το Wimbledon ξεκινάει τη Δευτέρα (28/6), με τον Τσιτσιπά και τη Σάκκαρη να ρίχνονται κι οι δύο στη μάχη την πρώτη ημέρα του τουρνουά.

Ο 22χρονος πρωταθλητής, ο οποίος βρίσκεται στην ίδια πλευρά του ταμπλό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, θα τεθεί αντιμέτωπος με το Νο56 του κόσμου, Φράνσις Τιάφο. Ο αγώνας θα ξεκινήσει μετά τις 17:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports2HD.

Η 25χρονη τενίστρια θα αντιμετωπίσει την αριστερόχειρα Ολλανδή, Αράντσα Ρους, η οποία είναι στο Νο84 της WTA. Στο παρελθόν οι δυο τους έχουν παίξει δύο φορές, με την Ελληνίδα να έχει πανηγυρίσει ισάριθμες, χωρίς, μάλιστα, να χάσει σετ! Το συγκεκριμένο ματς θα ξεκινήσει περίπου στις 20:30 και θα μεταδοθεί από το Novasports3HD.

Αναλυτικά οι μεταδόσεις της πρώτης ημέρας (28/06) του Wimbledon:

Novasports1HD-Κεντρικό κορτ-15:30

Djokovic-Draper, Stephens-Kvitova, Murray-Basilashvilli

Novasports2HD-Κορτ 1-15:00

Niculescu-Sabalenka, Tsitsipas-Tiafoe, Swiatek-Hsieh

Novasports3HD-Κορτ 12-13:00

Millman-Bautista Agut, O’Connell-Monfils, Pliskova-Zidansek, Sakkari-Rus

«Ο Τσιτσιπάς θα είναι στην κορυφή...»

Στο μεταξύ, ο Ντάνιελ Έβανς έπλεξε το εγκώμιο του Στέφανου Τσιτσιπάς, υπογραμμίζοντας ότι θα είναι τενίστας που θα βρίσκεται στην κορυφή μόλις η Big-3 (βλ. Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Φέντερερ) αποσυρθεί. Αναλυτικά όσα είπε...

«Έχω παίξει μερικές φορές κόντρα στον Στέφανο και κατά τη γνώμη μου είναι πιο κοντά από όλους, ώστε να πάρει τα σκήπτρα από το Big3.

Αν κατέβαινε λίγες περισσότερες φορές στο φιλέ και έπαιζε πιο καλά κοντά στο φιλέ, θα ήταν σχεδόν ολοκληρωμένος. Το forehand και το backhand του είναι τόσο καλύτερα από τους υπόλοιπους της νέας γενιάς.

Είναι θέμα χρόνου να κατακτήσει τον παρθενικό του Grand Slam τίτλο και νομίζω πως θα είναι ο τενίστας που θα είναι στην κορυφή για πολλά χρόνια, μετά την απόσυρση των Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Φέντερερ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άγριο έγκλημα στις φυλακές - Ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου σκότωσε συγκρατούμενό του