ΣΠΟΡ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Έκτη η Άννα Κορακάκη στον τελικό των 10 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι

Άννα Κορακάκη
AP Photo

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Η Άννα Κορακάκη ολοκλήρωσε την παρουσία της στον τελικό των 10 μέτρων με αεροβόλο καταλαμβάνοντας την έκτη θέση στον τελικό.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης με 157.4 βαθμούς δεν κατάφερε να μπει στα μετάλλια.

Το μεγάλο όνειρο για την κατάκτηση ενός ακόμα μεταλλίου σε Ολυμπιακούς Αγώνες δεν πραγματοποιήθηκε για την Άννα Κορακάκη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια παρά το γεγονός ότι μπήκε στον τελικό με πολύ μεγάλη άνεση, στο ξεκίνημα του τελικού δεν τα πήγε καλά.

Έμεινε πίσω στις 10 πρώτες βολές και παρά τη συγκλονιστική της προσπάθεια δεν κατάφερε να υλοποιήσει τον στόχο της.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Βιταλίνα Μπατσαράσκινα (Ρωσία) με 240.03, μια επίδοση που αποτελεί νέο Ολυμπιακό ρεκόρ. Το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Αντοανέτα Κοσταντίνοβα (Βουλγαρία), ενώ η Ρανσίν Γιανγκ (Κίνα), που είχε κάνει στον προκριματικό γύρο Ολυμπιακό ρεκόρ κατέλαβε την τρίτη θέση.

Η Άννα Κορακάκη είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση στα προκριματικά καθώς με 585/600 πήρε εύκολα την πρόκριση στον τελικό καταλαμβάνοντας τη 2η θέση.

Να σημειωθεί, ότι δεν υπήρξε τηλεοπτική κάλυψη στα προκριματικά της σκοποβολής από την OBS (Olympic Broadcasting Services).

Όμως λίγο μετά την έναρξη του προκριματικού αγώνα στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών 10 μέτρων, η ΕΡΤ συνδέθηκε με δική της παραγωγή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λευτέρης Πετρούνιας: Η συγγνώμη της ΕΡΤ για την μη μετάδοσης της προσπάθειας του στους αγώνες