ΣΠΟΡ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Έχασαν σημαντικό έδαφος οι Μάντης / Καγιαλής – Στη 17η θέση οι Τσουλφά / Σπανάκη

Ολυμπιακοί Αγώνες Olympic Games
eio.gr

Ολυμπιακοί Αγώνες: Υποχώρησαν αρκετά οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, μετά την 3η ημέρα της κατηγορίας 470 στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Οι Έλληνες ιστιοπλόοι, οι οποίοι βρέθηκαν την Πέμπτη (29/7) στην τέταρτη θέση, κατετάγησαν 15η στην 5η ιστιοδρομία και 12οι στην 6η, με αποτέλεσμα να πέσουν στη 10η θέση της γενικής κατάταξης.

Οι «χάλκινοι» Ολυμπιονίκες του Ρίο έχουν 41 βαθμούς ποινής, «πετώντας» τη χθεσινή 4η κούρσα, στην οποία ακυρώθηκαν. Στην κατάταξη προηγούνται οι Αυστραλοί, Ράιαν και Μπέλτσερ (11 β.π.), ενώ στη 2η θέση είναι οι Βρετανοί, Πέισενς και Γκραμπ με 22 β.π. και στην τρίτη οι Νεοζηλανδοί, Σνόου-Χάνσεν και Γουίλκοξ με 27 β.π.

Στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών, οι Αιμιλία Τσουλφά και Αριάδνη Σπανάκη παρέμειναν στη 17η θέση της γενικής κατάταξης, έχοντας 70 βαθμούς ποινής, μετά την ολοκλήρωση της 5ης και 6ης (τελευταία για σήμερα) ιστιοδρομίας. Μέχρι στιγμής, το ελληνικό πλήρωμα μετρά μία 14η θέση (1η ιστιοδρομία), μία 8η θέση (2η ιστιοδρομία), μία ποινή ακύρωσης (22η) στην 3η ιστιοδρομία και μία 17η θέση (4η ιστιοδρομία).

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαμός σε λιμάνια, ΚΤΕΛ, αεροδρόμια: Εγκαταλείπουν την Αθήνα οι αδειούχοι του Αυγούστου