ΣΠΟΡ

Λευτέρης Πετρούνιας: Η συγκινητική ανάρτηση για τον γάμο του με τη Βασιλική Μιλλούση

Λευτέρης Πετρούνιας: Η συγκινητική ανάρτηση για τον γάμο του με τη Βασιλική Μιλλούση
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Λευτέρης Πετρούνιας: «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα χτυπήσει τόσο δυνατά η καρδιά μου αλλά έκανα λάθος», ανέφερε για τη στιγμή του γάμου του με τη Βασιλική Μιλλούση ο «άρχοντας των κρίκων».

Πριν από μερικά 24ωρα ένα από τα σπουδαιότερα και ωραιότερα ζευγάρια του ελληνικού αθλητισμού, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση παντρεύτηκαν, έχοντας δίπλα τους τις δυο μικρές κορούλες τους και όπως είναι λογικό αμφότεροι έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας.

Ενδεικτική είναι η ανάρτηση του Έλληνα υπερπωταθλητή και Ολυμπιονίκη, με την οποία ευχαρίστησε όλους όσοι έστειλαν ευχές ή έδωσαν το «παρών» στην πιο σημαντική ημέρα του ζευγαριού.

«Πίστευα πως δεν θα χτυπήσει δυνατά η καρδιά μου αλλά έκανα λάθος. Δεν θα γινόταν να νιώσω αλλιώς γιατί ήταν μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου με μια πανέμορφη νύφη και δύο αγγελούδια δίπλα μου ! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας αλλά και τους καλεσμένους μας που έκαναν πιο όμορφο το βράδυ μας!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Instagram.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός Κρήτη: Εικόνες πανικού με πατέρα να αρπάζει μωρό από το καρότσι την ώρα του Εγκέλαδου

Τροχαίο στην Κατεχάκη: Σύγκρουση ΙΧ με μηχανάκι - Ουρές χιλιομέτρων

Κορονοϊός: Στο «κόκκινο» Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κιλκίς, Λάρισα - Ο νέος επιδημιολογικός χάρτης