ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Βοήθησε στον καθαρισμό της παραλίας του Μαϊάμι – Μαθαίνει αντίπαλο στο Masters

Στέφανος Τσιτσιπάς
Twitter: @atptour

Στέφανος Τσιτσιπάς: Λίγο πριν μπει στα court του Miami Open, ο Έλληνας πρωταθλητής βοήθησε στον καθαρισμό της παραλίας του Μαϊάμι, μαζί με άλλους τενίστες.

Το Μαϊάμι έχει μια από τις διασημότερες παραλίες στον πλανήτη, ωστόσο το γεγονός ότι προσελκύει πολύ κόσμος, προκαλεί και πολλά προβλήματα λόγω των σκουπιδιών που αφήνουν οι λουόμενοι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μαζί με τους Ντιέγκο Σβάρτσμαν, Αλιζέ Κορνέ και Καρολίνα Πλίσκοβα, συνέβαλαν στον καθαρισμό της αμουδιάς από τα πλαστικά.

«Κάθε μέρα μετράει. Σήμερα οι Τσιτσιπάς, Σβάρτσμαν, Κορνέ και Πλίσκοβα βοήθησαν στην απομάκρυνση των πλαστικών από την παραλία του Μαϊάμι», ήταν το μήνυμα της ATP στο twitter.

Το Miami Open είναι το δεύτερο masters τουρνουά του 2022, μετά το Indian Wells. Το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης πέρασε «bye» από τον πρώτο γύρο και περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του στον δεύτερο. Αυτός θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης του Γερμανού, Ντάνιελ Αλτμάιερ με τον Αμερικανό, Τζέι Τζέι Γουλφ, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη (23/3).

Διαβάστε επίσης:

Τένις: Η θέση των Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο δρόμο για τους τελικούς των ATP και WTA

Στέφανος Τσιτσιπάς: Σε δύσκολο «μονοπάτι» στο Μαϊάμι - «Βουνό» η κλήρωση στο δεύτερο «1000άρι»