ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τα χρήματα που πήρε από το Roland Garros – Ξεπέρασε τα 3.000.000 ευρώ το 2022

Στέφανος Τσιτσιπάς
Intime

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας είπε πρόωρο «αντίο» στο Roland Garros, ωστόσο φεύγει από το Παρίσι με ένα σημαντικό ποσό ως χρηματικό έπαθλο.

Ο Τσιτσιπάς έφτασε το 2021 ως τον τελικό του γαλλικού Grand Slam, ωστόσο φέτος έμεινε εκτός προημιτελικών.

Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης ηττήθηκε από τον 19χρονο, Χόλγκερ Ρούνε και μπορεί να υποχωρίσει μέχρι και δύο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο 23χρονος τενίστας τουλάχιστον κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό ποσό ως χρηματικό έπαθλο. Συγκεκριμένα, φτάνοντας ως το τον τέταρτο γύρο, εξασφάλισε 220.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι ξεπέρασε τα 3.000.000 ευρώ μέσα στο 2022.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Περιμένει Ναδάλ και Αλκαράθ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα περιμένει να δει την πορεία των Ράφα Ναδάλ και Κάρλος Αλκαράθ στη συνέχεια του Roland Garros, για να μάθει αν θα χάσει και πόσες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη. Υπάρχουν δύο σενάρια που μπορεί να τον φέρουν εκτός τετράδας.

Συγκεκριμένα, θα «πέσει» στο Νο5 σε περίπτωση που ο Ναδάλ κερδίσει τον Τζόκοβιτς στους «8» ή ο Αλκαράθ φτάσει ως την κατάκτηση του τίτλου. Σε περίπτωση που συμβούν και τα δύο, τότε, ο Τσιτσιπάς θα βρεθεί πίσω κι από τους δύο, «κατρακυλώντας» στο Νο6.

ΤΑ HIGHLIGHTS

Σχετικές ειδήσεις