ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: «Στόχος μου πάντα το Νο1» - Η ώρα και το κανάλι της πρεμιέρας στο Τορόντο

Μαρία Σάκκαρη
AP Photo/Godofredo A. Vásquez

Μαρία Σάκκαρη: Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της στο «1000άρι» του Τορόντο, μίλησε για τον μεγάλο στόχο της που είναι η κορυφή του κόσμου.

Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/8) τη Σλόαν Στίβενς στο πλαίσιο του 2ου γύρου στο τουρνουά του Καναδά.

Σε δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε στους στόχους της, υπογραμμίζοντας ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο, αλλά κι ότι στη συνέχεια θα δούμε ένα καλύτερο πρόσωπο από εκείνη.

«Μετά από τον αγώνα κόντρα στην Μπαντόσα (Indian Wells), είμαι σίγουρη ότι θα το θυμάστε, η στιγμή ήταν συναισθηματικά φορτισμένη κι αυτό γιατί ήξερα ότι θα ανέβω στο Νο3 του κόσμου. Στόχος μου πάντα είναι να φτάσω στο Νο1 και να κερδίσω πολλά τουρνουά και Grand Slams, όμως προέρχομαι από μια χώρα με λάθος νοοτροπία ειδικά στο τένις. Εγώ ήμουν πάντα μια παίκτρια που επειδή η μητέρα μου ήταν πολύ διάσημη τότε στην πατρίδα μου, πάντα άκουγα να λένε ότι δεν θα τα κατάφερνα.», τόνισε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου.

Η ώρα και το κανάλι

Ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη με τη Σλόαν Στίβενς είναι προγραμματισμένος για τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/8), όχι πριν τις 03:30. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το Novasports6HD κι η νικήτρια θα πάρει την πρόκριση για τους «16» του WTA 1000 του Τορόντο.

Σχετικές ειδήσεις