ΣΠΟΡ

Μίλτος Τεντόγλου: Η αποθέωση από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου - «Και είναι μόνο 24 ετών»

Μίλτος Τεντόγλου: Η αποθέωση από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου - «Και είναι μόνο 24 ετών»
Η αξία και το ταλέντο του Μίλτου Τεντόγλου είναι δεδομένη
INTIME

Η αξία και το ταλέντο του Μίλτου Τεντόγλου είναι δεδομένη

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου καθώς με το άλμα στα 8,52μ. που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος έκανε ρεκόρ αγώνων.

Την αξία του Μίλτου Τεντόγλου αναγνώρισε και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου η οποία σε ανάρτησή της το απόγευμα της Τετάρτης (17/08) με αφορμή την απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Έλληνα πρωταθλητή υπενθύμισε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες.

«Και είναι μόνο 24 ετών» αναφέρεται στην ανάρτησή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου στην οποία απαριθμούνται τα μετάλλια του Τεντόγλου στις μεγάλες διοργανώσεις:

  • Χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου το 2018
  • Χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου το 2019
  • Χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020
  • Χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου το 2021
  • Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου το 2022
  • Χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου το 2022

Από την πλευρά του ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου, Γιώργος Πομάσκι, αναφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης (18/08) στο όνειρο του αθλητή του για άλμα πάνω από τα 9 μέτρα και σχολίασε ότι «τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αλλά κάποια πράγματα θέλουν πολλή προσπάθεια και αρκετές παραμέτρους».

Μιλώντας, τέλος, για την ψυχραιμία του Μίλτου Τεντόγλου πριν από τα μεγάλα άλματα είπε στον ΑΝΤ1 ότι «αυτό είναι ένα χάρισμα, ένα πολύ μεγάλο χάρισμα, είναι στον χαρακτήρα του, βέβαια κάθε φορά, αναλύουμε κάθε τι πριν από έναν αγώνα και τα εφαρμόζει πάρα πολύ καλά».

Σχετικές ειδήσεις