ΣΠΟΡ

Νόβακ Τζόκοβιτς για Ρότζερ Φέντερερ: «Έθεσε τον τόνο του τι σημαίνει να φτάσεις την τελειότητα»

Ρότζερ Φέντερερ Νόβακ Τζόκοβιτς
AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Νόβακ Τζόκοβιτς: Ο Ρότζερ Φέντερερ είπε «αντίο» στο τένις κι ο Σέρβος τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Ο Ελβετός μύθος του αθλήματος πήρε την απόφαση να σταματήσει από ενεργό δράση σε ηλικία 41 ετών, έχοντας κατακτήσει 20 Grand Slam και συνολικά 103 τίτλους.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με μήνυμά του στα social media «υποκλίθηκε» στον Ρότζερ Φέντερερ.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο «Νόλε», ο οποίος θα δώσει το «παρών» στο Laver Cup, όπου ο θρυλικός Ελβετός θα παίξει για τελευταία φορά επαγγελματικό τένις.

«Ρότζερ, είναι δύσκολο να δεις αυτή τη μέρα και να βάλεις σε λέξεις όσα μοιραστήκαμε σε αυτό το άθλημα μαζί . Πάνω από μια δεκαετία απίστευτων στιγμών και μαχών για να σκεφτεί κανείς. Η καριέρα σου έθεσε τον τόνο του τι σημαίνει να φτάσεις στην τελειότητα και να οδηγείς με τιμιότητα και ακεραιότητα.

Είναι τιμή μου που σε γνωρίζω εντός και εκτός κορτ, και για πολλά χρόνια που θα ακολουθήσουν. Ξέρω ότι αυτό το νέο κεφάλαιο επιφυλάσσει εκπληκτικά πράγματα για σένα, τη Μίρκα και τα παιδιά, όλους τους αγαπημένους σου και οι φαν σου έχουν πολλά πράγματα για τα οποία θα ανυπομονούν.

Από την οικογένειά μας στη δική σας, ευχόμαστε χαρά, υγεία και ευημερία στο μέλλον. Ανυπομονώ να γιορτάσω τα επιτεύγματά σου και να σε δω στο Λονδίνο»

Σχετικές ειδήσεις