ΣΠΟΡ

Χάμιλτον και Ντι Κάπριο άνοιξαν εστιατόριο με ένα «πιάτο» που έχει γίνει ανάρπαστο

Χάμιλτον και Ντι Κάπριο άνοιξαν εστιατόριο με ένα «πιάτο» που έχει γίνει ανάρπαστο
AP Images

Ο Λιούις Χάμιλτον μετά την κυριαρχία του στη Formula 1 επιχειρεί να χτίσει τη δική του «αυτοκρατορία» και στην εστίαση, σε συνεργασία με τον σταρ του Χόλιγουντ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Ο Λιούις Χάμιλτον είναι από τους κορυφαίους οδηγούς στην ιστορία της Formula 1, ωστόσο ετοιμάζει ήδη την επόμενη μέρα στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει ανοίξει μια αλυσίδα εστιατορίων, σε συνεργασία με τον σταρ του Χόλιγουντ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, με την επωνυμία «Neat».

Το εστιατόριο των Λιούις Χάμιλτον και Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Το μενού προσφέρει φαγητό για vegan, με το σχετικό μπέργκερ να έχει γίνει ανάρπαστο, με το σλόγκαν του εστιατορίου «0% Cow, 100% Wow» να έχει γίνει trend.

Ο Χάμιλτον μάλιστα έκανε γνωστό και το άνοιγμα ενός νέου μαγαζιού στο Μανχάταν, καλώντας τον κόσμο, μέσω story στο instagram, να πάει και να απολαύσει το μενού στο μαγαζί του.

hamilton-vegan-burgers-neat-insta-story-01.jpg
Το story του Βρετανού οδηγού στο Instagram

Από τη συγκεκριμένη επιχειρηματική κίνηση ο Βρετανός οδηγός της Formula 1 έχει μεγάλα κέρδη, δείχνοντας πως μπορεί να πετύχει και στον επιχειρηματικό κόσμο πέρα από τις πίστες.

Σχετικές ειδήσεις