ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Νιώθει σαν ρομπότ και θέλει αντίπαλο τον Τζόκοβιτς

Στέφανος Τσιτσιπάς: Νιώθει σαν ρομπότ και θέλει αντίπαλο τον Τζόκοβιτς
Intime

O Στέφανος Τσιτσιπάς εξήγησε πως θέλει να παίζει εναντίον του Νόβακ Τζόκοβιτς για να το διηγείται στα εγγόνια του και μίλησε για τη δύσκολη καθημερινότητα ενός τενίστα.

Συνέντευξη στην κάμερα της ATP έδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ενόψει της συμμετοχής του στο τουρνουά της Ρώμης.

Ο Έλληνας τενίστας ανέφερε τους λόγους που θα ήθελε να αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην καθημερινότητα που βιώνει ένας επαγγελματίας τενίστας.

«Θέλω να αντιμετωπίσω τον Τζόκοβιτς, όλοι το θέλουν. Νομίζω είναι λάθος να μην θέλεις κάτι τέτοιο, γιατί έτσι χάνεις το καλύτερο που έχει να σου προσφέρει αυτό το παιχνίδι και μένεις κολλημένος στην μετριότητα.

Για μένα είναι σημαντικό να έχω αυτές τις μάχες στο court, για τις οποίες μπορώ να μιλάω στα εγγόνια μου», είπε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς και πρόσθεσε αναφορικά με το πόσο σημαντικό είναι για εκείνον να απολαμβάνει μερικές από τις προσωπικές του στιγμές μέσα στην καθημερινότητά του:

«Υπάρχουν στιγμές που η ρουτίνα σε μπουχτίζει και θέλεις να κάνεις κάτι άλλο, να είσαι σε ένα άλλο μέρος και με κάποιον άλλον. Είναι σημαντικό όμως να έχεις δυνατή νοοτροπία και να θυμάσαι γιατί το κάνεις αυτό. Όταν μεγαλώσεις και έχεις περάσει κάποια χρόνια στο tour, γίνεται περισσότερο σαν έναν τρόπο ζωής.

Όταν κάνεις τα ίδια πράγματα κάθε μέρα και πρέπει να πειθαρχείς τα συναισθήματά σου νιώθεις λίγο σαν ρομπότ, οπότε είναι σημαντικό να ζεις την ίδια στιγμή, όταν είσαι στο tour, να γίνεσαι κανονικός άνθρωπος και να ζεις για λίγο. Δεν είναι εύκολο και κάποιοι παίκτες έχουν εντελώς διαφορετική προσέγγιση, εμένα όμως με βοήθησε αρκετά αυτό».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στο Internazionali BNL d' Italia το Σάββατο (13/5), αντιμετωπίζοντας έναν εκ των Ντούσαν Λάγιοβιτς και Νούνιο Μπόρχες.

Διαβάστε επίσης:

Αργυρός Ολυμπιονίκης πουλάει ιστορικό μετάλλιο για να ζήσει την οικογένειά του

Στην καλύτερη πεντάδα του NBA με μοναδική επίδοση ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Βαριά «καμπάνα» στην Μπαρτσελόνα για οικονομικές παρατυπίες!