ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Οριστικά τελικός χωρίς κόσμο - Όχι σε μαθητές - 20 διαπιστεύσεις οι ομάδες

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Οριστικά τελικός χωρίς κόσμο - Όχι σε μαθητές - 20 διαπιστεύσεις οι ομάδες
Eurokinissi

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Οριστικά «κεκλεισμένων των θυρών» θα διεξαχθεί ο τελικός ΑΕΚ - ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του δεύτερου τίτλου της σεζόν.

Αρνητική ήταν η απάντηση της Αστυνομίας και της ΕΠΟ στο αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, όπως προέκυψε από την πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, τόσο η ΕΛ.ΑΣ., όσο και η Ομοσπονδία ήταν αρνητικές ακόμα και στο ενδεχόμενο παρουσίας μαθητών στον τελικό, καθώς θα ήταν δύσκολο να δημιουργηθεί κενό ασφαλείας, λόγω και της παρουσίας των συνοδών.

Για τον λόγο αυτό, αποφασίστηκε η έκδοση από 20 ονομαστικών διαπιστεύσεων για τα μέλη των διοικήσεων και τα στελέχη των δύο ΠΑΕ, κάτι που σημαίνει πως ο τελικός που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Τετάρτη (24/05) θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών».

Στη σύσκεψη ασφαλείας για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, το «παρών» έδωσαν ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς, ο υπεύθυνος ασφαλείας της Ένωσης, Δημήτρης Παπαναγιώτου και ο Αλέξης Παπαναστασίου από την διοργάνωση των αγώνων, ενώ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης και οι υπεύθυνοι ασφαλείας του «Δικέφαλου του Βορρά».

Σχετικές ειδήσεις