ΣΠΟΡ

Ράφα Ναδάλ, η μεγάλη επιστροφή! «Να τελειώσω την καριέρα μου με τον σωστό τρόπο»

Ράφα Ναδάλ, η μεγάλη επιστροφή! «Να τελειώσω την καριέρα μου με τον σωστό τρόπο»
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Ράφα Ναδάλ με ένα συγκινητικό βίντεο ανακοίνωσε πως επιστρέφει στη δράση για να ολοκληρώσει την καριέρα του εντός των γηπέδων!

Ο Ράφα Ναδάλ επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας στην ενεργό δράση, καθώς όπως ο ίδιος ανακοίνωσε αναμένεται να συμμετάσχει στο τουρνουά του Μπρίσμπεϊν τον Ιανουάριο, με μεγάλο στόχο τη συμμετοχή του στο Αυστραλιανό Όπεν.

Ο πρώην Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε μέσω ενός συγκινητικού βίντεο:

«Δεν νομίζω ότι μου αξίζει να τελειώσω έτσι. Προπονήθηκα και προετοιμαζόμουν πολύ σε όλη μου τη ζωή για να μην γίνει το αντίο μου σε μια συνέντευξη Τύπου. Θα δουλέψω σκληρά για να τελειώσω την καριέρα μου με τον σωστό τρόπο. Μετά από ένα χρόνο εκτός γηπέδων, νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψω. Είμαι έτοιμος να ανακοινώσω ότι θα επιστρέψω στο Μπρίσμπεϊν την πρώτη εβδομάδα της σεζόν» είπε ο Ναδάλ στο βίντεο.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 22 φορές πρωταθλητής Grand Slam, αγωνίστηκε για τελευταία φορά τον Ιανουάριο του 2023, όταν αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο του Australian Open, μετά από ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε στον καμπτήρα του ισχίου.

Στο ίδιο βίντεο ο Ναδάλ καταγράφει τον τραυματισμό του. Το προηγούμενο διάστημα ο Ισπανός θρύλος του τένις είχε εκφράσει την επιθυμία να παίξει ένα ακόμη Roland Garros και να εκπροσωπήσει την Ισπανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού τον επόμενο χρόνο πριν αποσυρθεί στο τέλος της 23ης σεζόν του στο Tour.