ΣΠΟΡ

Super Bowl: Ακύρωσε την παρουσία του ο DJ Τιέστο

Super Bowl: Ακύρωσε την παρουσία του ο DJ Τιέστο

Super Bowl: Για σοβαρό οικογενειακό θέμα ο DJ Τιέστο δε θα είναι παρών στο μεγάλο ραντεβού του Αμερικάνικου football.

Μία απ’ τις αθλητικές διοργανώσεις με τη σημαντικότερη καλλιτεχνική επιρροή, είναι χωρίς αμφιβολία το Super Bowl. Ειδικά το σόου στο ημίχρονο, θεωρείται απ’ τις σημαντικότερες στιγμές για την καλλιτεχνική παρουσία στις ΗΠΑ. Κάτι διόλου αμελητέο.

Το φετινό Super Bowl στο Λας Βέγκας, δε θα έχει τελικά τον DJ Τιέστο. Ο Ολλανδός που εδώ και μήνες προετοίμαζε την παρουσία του πριν την έναρξη του αγώνα και κατά τη διάρκεια αυτού, τελικά ακύρωσε την παρουσία του για σοβαρό οικογενειακό ζήτημα. Στη θέση του θα βρίσκεται ο DJ Κασκέιντ.

Έτσι ο Τιέστο έχασε την ευκαιρία να είναι ο in game DJ του μεγάλου ραντεβού ανάμεσα στο Κάνσας του Γιώργου Καρλάφτη και το Σαν Φαντσίσκο. Θυμίζουμε πως στο ημίχρονο το μεγάλο σόου θα έχει πρωταγωνιστή τον Usher, ο οποίος παίρνει τη σκυτάλη απ’ τη Ριάνα η οποία τραγούδησε το 2023.

«Εγώ και η ομάδα μου ετοιμάζαμε κάτι πραγματικά ξεχωριστό εδώ και μήνες, αλλά μια προσωπική οικογενειακή έκτακτη ανάγκη με αναγκάζει να επιστρέψω σπίτι την Κυριακή το πρωί», ανέφερε ο Τιέστο σε ανάρτησή του στα social media και συνέχισε:

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση να χάσεις το παιχνίδι, αλλά η οικογένεια έρχεται πάντα πρώτη. Ευχαριστούμε το NFL για τη συνεργασία και ανυπομονώ να συνεργαστούμε μαζί τους για να προσφέρουμε κάτι απίστευτο μαζί στο μέλλον!»