ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: Ισοπέδωσε την Γκαρσία και προκρίθηκε στους «16» του Indian Wells

Μαρία Σάκκαρη: Ισοπέδωσε την Γκαρσία και προκρίθηκε στους «16» του Indian Wells
AP Photo/Mark J. Terrill

Μαρία Σάκκαρη: Θέση στις 16 καλύτερες τενίστριες του Indian Wells έκλεισε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά τη νίκη της 2-0 σετ επί της Καρολίν Γκαρσία.

Τις πρώτες της back to back νίκες, μετά το United Cup, σημειώνει η Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Ελληνίδα αθλήτρια έχει στο πλευρό της τον Ντέιβιντ Ουίτ, ως προπονητή της και δείχνει πως αρχίζει να βρίσκει τα… πατήματά της.

Η Αθηναία τενίστρια που βρίσκεται στο Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης χρειάστηκε λιγότερο από 80 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση της 30χρονης Γαλλίδας, Νο 26 του ταμπλό, επικρατώντας 6-3, 6-4.

Επόμενο… εμπόδιο είναι μία ακόμα αθλήτρια από τη Γαλλία, η Ντιάν Παρί, που βρίσκεται στο Νο 61 και ήταν πρώην junior No1, μετά τη νίκη της 2-0 σετ (6-4, 6-2) επί της Άνα Μπλίνκοβα.

Όσον αφορά στον αγώνα, η Μαρία Σάκκαρη δεν ξεκίνησε καλά, αφού έχασε άμεσα το σερβίς της, αλλά η συνέχεια ήταν άκρως διαφορετική, καθώς έκανε ότι… ήθελε στο κορτ και έπειτα από δύο breaks, πήρε το πρώτο σετ 6-3.

Ανάλογη ήταν η εικόνα της και στο δεύτερο σετ, όπου μπήκε δυνατά, έκανε δύο διαδοχικά breaks, πήρε προβάδισμα 3-0 και ουσιαστικά «καθάρισε» την Καρολίν Γκαρσία, η οποία έπειτα από την εκκίνηση έδειξε πως βγήκε εκτός αγώνα.

Σχετικές ειδήσεις