Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: Τα highlights της σπουδαίας πρόκρισης! – Για δεύτερη φορά στους «16» του US Open

Newsbomb

Μαρία Σάκκαρη: Δείτε τις καλύτερες στιγμές από την εξαιρετική εμφάνιση της Ελληνίδας τενίστριας κόντρα στην Πέτρα Κβίτοβα.

Η Σάκκαρη επικράτησε 2-0 σετ της Τσέχας και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τους «16» του US Open.

Η Μαρία επικράτησε μετά από 80 λεπτά αγώνα και πέτυχε την όγδοη νίκη της το 2021 κόντρα σε τενίστρια που βρίσκεται στο Top-20. Κάπως έτσι εξασφάλισε την παρουσία της στον τέταρτο γύρο του Grand Slam της Νέας Υόρκης για δεύτερη φορά στην καριέρα της. Εκεί θα αντιμετωπίσει το Νο7 του κόσμου, Μπιάνκα Αντρεέσκου.

Μετά το τέλος, μιλώντας στην κάμερα του Eurosport, η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε: «Το παιχνίδια πάνω στη βασική γραμμή ήταν καλό. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις την Πέτρα (σ.σ. Κβίτοβα). Το σερβίς μου και οι επιστροφές ήταν καλές σήμερα. Είμαι πλέον 26, μεγαλώνω, δουλεύω το μυαλό και τη νοοτροπία μου. Ήμουν σκληρή με τον εαυτό μου κατά το παρελθόν. Θεωρώ πως είμαι στο σωστό δρόμο».

Για τον αποκλεισμό του Τσιτσιπά και τη δική της πορεία: «Ο Στέφανος είναι ένας σπουδαίος πρωταθλητής, ήταν άτυχος εχθές. Δεν αισθάνομαι πίεση από τη χώρα μου. Είμαι υπερήφανη που εκπροσωπώ την Ελλάδα. Έχω αποδείξει ότι μπορώ να φτάσω μακριά σε ένα Grand Slam. Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και τώρα».

Στις εξέδρες του γηπέδου για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση βρέθηκαν η Μαρέβα Μητσοτάκη κι η κόρη της Δάφνη. Η σύζυγος του πρωθυπουργού βρίσκεται στις ΗΠΑ τις τελευταίες ημέρες, καθώς η κόρη τους θα ξεκινήσει σπουδές. Το παρών έδωσε, φυσικά, κι η μητέρα της Μαρίας και πρώην αθλήτρια τένις, Αγγελική Κανελλοπούλου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κυπαρισσία: Ψυχρός ο Ρουμάνος σύντροφος της 42χρονης - Υποστηρίζει πως άλλοι έκαναν το έγκλημα

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Γιατί γέμισαν οι ελληνικές θάλασσες με μέδουσες;

Βασίλης Τσεκούρας στο Newsbomb.gr: Γεννήθηκα δεύτερη φορά από... θαύμα