Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΣΠΟΡ

LIVE: Η ακρόαση του Νόβακ Τζόκοβιτς - Η ώρα της κρίσης: Australian Open ή απέλαση; (video)

Newsbomb

Νόβακ Τζόκοβιτς: Δείτε με εικόνα και ήχο την καθοριστική ακρόαση που θα κρίνει το αν ο Σέρβος τενίστας θα αγωνιστεί στο Australian Open ή θα απελαθεί από την Αυστραλία.

Την τελική απόφαση για το αν θα λάβει μέρος στο Australian Open ή όχι μάθει ο Σέρβος τενίστας, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η οποία μόλις ξεκίνησε.

Ένα θρίλερ που κράτησε αρκετές ημέρες κι έφερε τις σχέσεις Σερβίας κι Αυστραλίας στα άκρα, θα λάβει τέλος τα ξημερώματα της Κυριακής (16/1).

Λίγο πριν τις 23:45 (σ.σ. στις 8:42 ώρα Αυστραλίας) ο Νόβακ Τζόκοβιτς έφυγε από το Park Hotel, στο οποίο βρισκόταν «υπό κράτηση» για να πάει στο γραφείο των δικηγόρων του για την ακρόαση που θα κρίνει τα πάντα.

Μια μικρή νίκη του Τζόκοβιτς πριν την τελική μάχη

Λίγες ώρες πριν την τελική μάχη που πλέον απέχει κάτι λιγότερο από 30 λεπτά, η πλευρά Τζόκοβιτς πέτυχε μια μικρή νίκη, η οποία δίνει ελπίδα. Συγκεκριμένα, οι Δικαστικές Αρχές της Αυστραλίας έκαναν δεκτό το αίτημα που είχε καταθέσει, ώστε η υπόθεση να εκδικαστεί με τρεις δικαστές κι όχι με έναν όπως επιθυμούσε η κυβέρνηση της χώρας.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας η τριμελής έδρα θα πάρει άμεσα την οριστική απόφαση, όσον αφορά την απέλαση του ή όχι από τη χώρα και κατ' επέκταση τη συμμετοχή στο πρώτο Grand Slam της σεζόν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Στη δημοσιότητα το ΦΕΚ με την παράταση των μέτρων - Τι προβλέπεται από Δευτέρα (17/1)

Πιστοποιητικό νόσησης: Πώς εκδίδεται και τι αλλάζει σε PCR, rapid test και άδειες;

Τζώρτζης Μονογυιός: Συγκλόνισε ο Stan - Απεγκλώβισε τη σύζυγό του επιχειρηματία από τη Ferrari (vid)

Τρόμος για τον Ατζούν Ιλιτζαλί: Το ατύχημα που «πάγωσε» τον παραγωγό του Survivor