«Τέλος» ο Παπακώστας από την Λάρισα

Δεν θα κοουτσάρει στο νέο γήπεδο της ΑΕΛ ο Γιαννής Παπακώστας καθώς αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας...

«Τέλος» ο Παπακώστας από την Λάρισα

Δεν θα κοουτσάρει στο νέο γήπεδο της ΑΕΛ ο Γιαννής Παπακώστας καθώς αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Ο 42χρονος προπονητής έλυσε σήμερα τη συνεργασία του με τη θεσσαλική ΠΑΕ, η οποία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Οι οριακές καταστάσεις, απαιτούν καίριες αποφάσεις. Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 και ο προπονητής, Γιάννης Παπακώστας, αποφάσισαν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και την άμεση αγωνιστική ανάκαμψη.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί τον Γιάννη Παπακώστα και εύχεται καλή συνέχεια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το έργο του κ. Παπακώστα τους τελευταίους εννέα μήνες, μας αφήνει ικανοποιημένους όσον αφορά στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας και παράλληλα πικραμένους επειδή η εικόνα αυτή δεν συνδυάστηκε με τα ανάλογα αποτελέσματα.

Τώρα είναι η στιγμή να σκύψουμε πάνω από το πρόβλημα και να οδηγήσουμε την ομάδα μας στη νίκη την Κυριακή, εναντίον του ΠΑΟΚ. Εκεί, στο AEL FC ARENA, δώδεκα παίκτες θα παλέψουν ενωμένοι για να ξεφύγει η ομάδα μας από την πλασματική θέση στην οποία βρίσκεται».

Ο Παπακώστας έπαιζε την θέση του τις τελευταίες αγωνιστικές στον πάγκο της ΑΕΛ. Η χθεσινή ήττα της ομάδας από τον Εργοτέλη έφερε τελικά το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές.