ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κυκλοφορούν τα διαρκείας για τον «Εξάστερο»

Κυκλοφορούν τα διαρκείας για τον «Εξάστερο»

Η ώρα να μιλήσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού με τον δικό του τρόπο, να δείξει έμπρακτα – για μία ακόμη φορά- ότι στηρίζει την ομάδα, έφτασε.

Την Τετάρτη 1 Αυγούστου αρχίζει η περίοδος ανανέωσης των περσινών καρτών διαρκείας, παράλληλα με την πώληση νέων θέσεων.

Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες επιθυμούν να δουν την ομάδα που έχει κάνει περήφανους τους φίλους του «τριφυλλιού» σε όλο τον κόσμο με τις επιτυχίες της, να αγωνίζεται σε γεμάτο γήπεδο. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να ωθήσει και πάλι σε νέες κατακτήσεις.

Η ανανεωμένη ομάδα μας έχει ανάγκη την υποστήριξή σας τώρα περισσότερο από ποτέ.

Έχει ανάγκη από τον γαλουχημένο σε κούπες και επιτυχίες κόσμο της, να μεταλαμπαδεύσει τη φλόγα και την εμπειρία των τίτλων στα νέα στελέχη της. Μόνο ο κόσμος του εξάστερου μπορεί να γίνει η γέφυρα για το πέρασμα από τη χρυσή εποχή στη νεότερη, με στόχο τη δημιουργία σε στέρεες βάσεις της νέας δυναστείας. Τα έξι αστέρια του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ παραμένουν στο κλειστό του ΟΑΚΑ για να φωτίζουν τη νέα προσπάθεια της καλύτερης ομάδας που ανέδειξε ο ελληνικός αθλητισμός.

kae_pao

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αντιλαμβανόμενη πλήρως την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και επιθυμώντας να δώσει δικαίωμα για μόνιμη θέση στο ΟΑΚΑ σε όλους τους «πράσινους», προχώρησε σε μείωση των τιμών στις βασικές κατηγορίες τόσο στις ανανεώσεις, όσο και στις νέες κάρτες.

Συγκεκριμένα, η κατηγορία Silver θα κοστίζει € 2000 για όσους ανανεώσουν τη θέση τους και € 2250 για τους φίλους που θα αποκτήσουν νέα κάρτα, οι κατηγορίες Regular A και Regular B θα κοστίζουν € 720 και € 180 αντίστοιχα. Επίσης, διατηρείται η κατηγορία Regular C στα € 150 και η κατηγορία κοινωνικού εισιτηρίου με κόστος € 130. Η κατηγορία Gold παραμένει στα € 4000. Τέλος, διατηρείται και το οικογενειακό εισιτήριο στις κατηγορίες Regular A και Regular B.

Υπενθυμίζεται στον κόσμο της ομάδας ότι από φέτος θα υπάρχουν περισσότεροι αγώνες στη φάση TOP16 της Ευρωλίγκας, άρα και η τιμή ανά αγώνα θα είναι ακόμα μικρότερη.

Οι αγορές και ανανεώσεις θα γίνονται στη θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης» από Δευτέρα ως Παρασκευή και 10.00 – 18.00.

Επίσης, για τη διευκόλυνση των φιλάθλων της, η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ δημιούργησε δύο νέα σημεία πώλησης στα γραφεία του viva.gr στις εξής τοποθεσίες:

"The Mall Athens", Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ-Παρ: 10:00 - 21:00, Σάβ: 09:00 - 20:00), και

Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι 2ος όροφος (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ-Κυρ: 10.00 – 20.00)

Αγορές μπορούν να γίνουν τόσο τηλεφωνικά στο 13855 και στο 211 7700000, όσο και ηλεκτρονικά στο www.paobc.gr. Πληροφορίες για τις κάρτες διαρκείας στο τηλέφωνο 210 6440010.

Οι ανανεώσεις και οι αγορές νέων καρτών θα διαρκέσουν από την Τετάρτη 1/8/2012 έως και την Κυριακή 9/9/2012. Από τη Δευτέρα 10/9/2012 θα διατίθενται και οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν.

Την Τρίτη 31/7/2010 θα υπάρξει νέα ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες για τις τιμές των καρτών, τους τρόπους πληρωμής καθώς και τα προνόμια που θα έχουν οι κάτοχοί τους.