ΑΘΛΗΤΙΚΑ

All Star Game: Ψηφίστε και κερδίστε!

All Star Game: Ψηφίστε και κερδίστε!

Τη δύναμη στα χέρια τους έχουν για ακόμα μία χρονιά φέτος οι φίλοι του μπάσκετ, καθώς θα επιλέξουν τους «εκλεκτούς» του 21ου All Star Game.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα (05/02) ο ΕΣΑΚΕ ξεκίνησε η διαδικασία εκλογής των παικτών, Ελλήνων και Ξένων, που θα πάρουν μέρος στη γιορτή της Basket League ΟΠΑΠ που θα διεξαχθεί το διήμερο 8-9 Μαρτίου στα Χανιά. Όσοι μάλιστα ψηφίσουν θα μπουν αυτόματα σε κλήρωση, διεκδικώντας τέσσερα μεγάλα δώρα. Οι ηλεκτρονικές κάλπες θα κλείσουν στις 27 Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση: «Οι ημέρες μετρούν αντίστροφα για τη μεγάλη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ και η πόλη των Χανίων ετοιμάζεται ήδη για το 21ο All Star Game. Όλα τα μεγάλα αστέρια θα λάμψουν φέτος στο υπερσύγχρονο κλειστό του Κλαδισού στις 8 και 9 Μαρτίου. Την ευκαιρία να συγκροτήσουν τις ομάδες των Ελλήνων και Ξένων έχουν από σήμερα (05/02) οι φίλοι του μπάσκετ και η ψηφοφορία στο www.esake.gr/allstar θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου.

Επίσης, οι λάτρεις της πορτοκαλί θεάς που θα ψηφίσουν θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν σπουδαία δώρα. Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει VIP φιλοξενία στο φετινό All Star Game. Το δώρο περιλαμβάνει τα μεταφορικά εισιτήρια, διαμονή και VIP προσκλήσεις για τους αγώνες του All Star Game. Οι επόμενοι τρεις τυχεροί θα κερδίσουν από μία μπάλα με τις υπογραφές όλων των αστεριών του All Star Game».