ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Χωρίς έγκριση η οδός Πάμπλο Γκαρσία»

«Χωρίς έγκριση η οδός Πάμπλο Γκαρσία»

Δεν έδωσε ποτέ άδεια ο Δήμος Αριστοτέλη για να μετονομαστεί μία οδός στην περιοχή της Αρναίας σε «Πάμπλο Γκαρσία», όπως ανακοίνωσε η δημοτική αρχή.

Μάλιστα, απέδωσε τη κίνηση στην αγάπη των φίλων του ΠΑΟΚ για τον Ουρουγουανό και τη χαρακτήρισαν συμβολική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου:

«Με έκπληξη ενημερωθήκαμε από τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης την ανάρτηση πινακίδας ονομασίας οδού «Πάμπλο Γκαρσία» στην Αρναία, η οποία ατυχώς αναρτήθηκε από την πλευρά των φίλων του ΠΑΟΚ Αρναίας.

Ως Δημοτική Αρχή ουδέποτε παρείχαμε την έγκρισή μας για την ονομασία της οδού ούτε είχαμε καμία ενημέρωση. Εκφράζουμε την διαφωνία μας σε ό,τι αφορά την ενέργεια αυτή των φίλων του ΠΑΟΚ Αρναίας, οι οποίοι παρασυρόμενοι από τον ενθουσιασμό τους και την αγάπη τους για την ομάδα τους και τον πράγματι επιτυχημένο και αξιαγάπητο στους κύκλους των φιλάθλων ποδοσφαιριστή, προέβησαν συμβολικά στην ανάρτηση της πινακίδας.

Η ονομασία οδών γίνεται με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, η οποία λαμβάνεται ύστερα από εισήγηση του οικείου τοπικού συμβουλίου και σύμφωνη γνώμη ειδικής επιτροπής. Τίποτα από τα παραπάνω δεν έγινε, ούτε φυσικά καμία προφορική έγκριση δόθηκε».