ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μίτσελ: «Να έρθει ο κόσμος στην γιορτή»

Μίτσελ: «Να έρθει ο κόσμος στην γιορτή»

Κάλεσμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού να δώσουν δυναμικό «παρών» και να γιορτάσουν μαζί με την ομάδα την κατάκτηση του 41ου τίτλου στην ιστορία της απηύθυνε ο Μίτσελ.

Ο τεχνικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» στην συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε η πειραϊκή ΠΑΕ για τα... αποκαλυπτήρια της φιέστας, μίλησε για την ευκαιρία που έχουν οι Πρωταθλητές να βοηθήσουν την Unicef, μια και τα έσοδα θα διατεθούν στον Οργανισμό για τον εμβολιασμό παιδιών, ενώ χαρακτήρισε σημαντικό το γεγονός πως θα γιορταστεί και το πρωτάθλημα Κ15 που κατέκτησαν οι «ερυθρόλευκοι».

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε το 41ο πρωτάθλημά μας αυτή την Κυριακή μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Θέλω να προσκαλέσω όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, όλη την οικογένεια της ομάδα μας, να έρθει να γιορτάσει μαζί μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ισπανός.

Και πρόσθεσε: «Η γιορτή αυτή είναι μία ευκαιρία να βοηθήσουμε την UNICEF στην συνεργασία που έχουμε για τον εμβολιασμό των παιδιών. Ο Ολυμπιακός σαν σύλλογος είναι πάντα κοντά στα παιδιά και σ' αυτούς που τον χρειάζονται, όπως το έχει αποδείξει μέχρι σήμερα».

Τέλος, ο Μίτσελ στάθηκε και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα Κ15 του συλλόγου: «Είναι σημαντικό που μπορούμε να γιορτάσουμε μαζί την κατάκτηση του δικού μας πρωταθλήματος με αυτή των παιδιών της ομάδας Κ15».

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος ανέλυσε το... τελετουργικό της γιορτής, η οποία θα ξεκινήσει από νωρίς, μια και έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» θα στηθεί ειδικό πάρκο για τα παιδιά.

«Το πάρκο θα έχει πολλές δραστηριότητες όπως παιχνίδια, φωτογραφίες σε photo booth και face painting με τα χρώματα της ομάδας μας», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε για την βράβευση της γυναικείας ομάδας πόλο του συλλόγου που κατέκτησε το LEN Trophy: «Θα βραβευτεί η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Len Trophy».

Όσον αφορά στα... μέρη της φιέστας, σχολίασε: «Το πρώτο μέρος της φιέστας θα είναι αφιερωμένο στην UNICEF και τα παιδιά. Το πρώτο μέρος της φιέστας θα είναι αφιερωμένο στην UNICEF και τα παιδιά. Θα βραβευτεί η ομάδα Κ-15, ένα καλεσμένος έκπληξη και θα υπάρχει αφιέρωμα σε μία μεγάλη μορφή του Ολυμπιακού που απεβίωσε πρόσφατα. Στο τελευταίο μέρος της φιέστας θα έρθουν τα 40 πρωταθλήματα στο γήπεδο και θα γίνει η στέψη της ομάδας με το 41ο».

* Η φωτογραφία είναι από το επίσημο προφίλ στο instagram της ΠΑΕ Ολυμπιακός