ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καραπαπάς: «Επίκεντρο τα παιδιά στην φιέστα»

Καραπαπάς: «Επίκεντρο τα παιδιά στην φιέστα»

Αφιερωμένη... στα παιδιά θα είναι η φιέστα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος, όπως τόνισε ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ FM» και αναφέρθηκε στον εορτασμό των Πειραιωτών για το φετινό πρωτάθλημα, ο οποίος έχει επίκεντρο τα παιδιά, ενώ τόνισε πως ο Χούλιο Λουσάντα θα είναι ο καλεσμένος... έκπληξη.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραπαπάς ανέφερε:

«Αυτός ο εορτασμός έχει επίκεντρο τα παιδιά. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά γιατί –όπως γνωρίζετε- ο Ολυμπιακός φέτος έχει προχωρήσει σε μια συμφωνία-σταθμό με την Unicef και όλη η κοινωνική πολιτική μας είναι επικεντρωμένη στα παιδιά. Τα παιδιά από τις 12 το μεσημέρι της ημέρας (σ.σ. την Κυριακή) θα μπορούν να έρχονται με τις οικογένειές τους στο Καραϊσκάκη. Εκεί θα έχει στηθεί ένα θεματικό πάρκο, με παιχνίδια, καρτ, δραστηριότητες που θα αρέσουν πολύ στους μικρούς μας φίλους, δώρα κτλ.

Σε αυτό το πάρκο το οποίο θα λειτουργήσει μέχρι και την έναρξη του αγώνα θα μπορούν να βαφτούν στα ερυθρόλευκα και να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, να βγάλουν φωτογραφίες σε ειδικά μπουθ που θα υπάρχουν και γενικότερα πολλές δραστηριότητες που θα αρέσουν πολύ.

Με το που θα ξεκινήσει η διαδικασία θα μπορούν να μάθουν πολλά χρήσιμα πράγματα για την οδήγηση, θα είναι εκεί άνθρωποι των χορηγών μας, συγκεκριμένα της Renault για να τους δίνουν συμβουλές ασφαλής οδήγησης, όχι πως δεν χρειαζόμαστε κι εμείς τέτοιες συμβουλές και βεβαίως, οι χορηγοί θα είναι εκεί για να βοηθήσουν ο καθένας στον τομέα του.

Είναι σημαντικό που θα έχουμε κοντά μας στο ημίχρονο του αγώνα την ομάδα του πόλο, που έκανε υπερήφανη όλη την Ολυμπιακή οικογένεια με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Λεν Τρόφι και ο κόσμος μας θα έχει την δυνατότητα να χειροκροτήσει τις αθλήτριες του Ολυμπιακού. Θα δούμε τους πρωταθλητές του πινγκ πονγκ που σάρωσαν κι εκεί... Και αυτά τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να χειροκροτηθούν ελπίζουμε από ένα γεμάτο Καραϊσκάκη.

Στη συνέχεια θα περάσουμε στον κανονικό εορτασμό ο οποίος θα έχει τέσσερα μέρη. Το πρώτο μέρος έχει να κάνει με τη Unicef και αυτή την σύμπραξη που αναφέραμε νωρίτερα... Πρωταγωνιστές πάλι θα είναι τα παιδια... Περισσότερα από 100 παιδιά θα έχουν μια δραστηριότητα μέσα στο γήπεδο.

Στο δεύτερο μέρος της γιορτής θα μπει στο γήπεδο μια ακόμη ομάδα του Ολυμπιακού, ποδοσφαιρική αυτή τη φορά, η οποία μας συγκίνησε... Μιλάω για την ομάδα Κ15 που πήρε το πρώτο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας που έγινε για αυτές τις ηλικίες.

Στη συνέχεια θα συνδέσουμε το μέλλον, το παρόν με το παρελθόν. Θα υποδεχθούμε με χαρά ένα μεγάλο αστέρι του παρελθόντος. Δεν είχα καμία ελπίδα ότι θα γίνει μυστικό το όνομά του περισσότερες από 24 ώρες... Από την Ουρουγουάη είναι ένα μεγάλο ταξίδι. Μιλάω για τον Χούλιο Λοσάντα. Αγαπάει πολύ την Ελλάδα και πραγματικά νιώθει Έλληνας. Είναι ευκαιρία να μάθουν και οι νεότεροι τι σημαίνει Λοσάντα. Θα υπάρχει οπτικό υλικό για να δουν οι νέοι για ποιον λόγο αυτός ο άνθρωπος έγινε σύνθημα. Προσπαθούμε να συνδέσουμε τα παιδιά μας με το παρελθόν, θα είναι –πιστεύουμε- μια παρουσία που θα συγκινήσει πολύ.

Επίσης, δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή τη βραδιά, ένα μέρος που θα αφιερωθεί σε έναν άνθρωπο, που όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού έχει αφιερώσει το 41ο πρωτάθλημα. Μιλάω φυσικά για έναν μεγάλο Ολυμπιακό ο οποίος έφυγε πριν από λίγες ημέρες, τον Σταύρο Νταϊφά. Σε αυτόν είναι αφιερωμένο αυτό πρωτάθλημα. Θα υπάρχει ένα κομμάτι συγκινητικό... ένας φόρος τιμής σε αυτόν τον πραγματικά μεγάλο Ολυμπιακό και μεγάλο άνθρωπο.

Στο τελευταίο κομμάτι της γιορτής αυτής για το πρωτάθλημα, θα πάμε εκεί που οι περισσότεροι το περιμένουν με αγωνία, δηλαδή, τη στέψη. Θα έχουμε τη χαρά να ξαναδούμε, όπως και πέρσι γιατί άρεσε πολύ, τις κούπες του Ολυμπιακού. Όλα τα πρωταθλήματα θα μπουν μέσα στο γήπεδο. Θα μπουν με λίγο διαφορετικό τρόπο απ' ότι πέρσι... Τα παιδιά της Ακαδημίας θα έχουν τις κούπες μαζί τους φέτος. Και στη συνέχεια θα γίνει ένα πραγματικά μοναδικό δρώμενο, μουσικοχορευτικό, από αυτά που σπάνια γίνονται στα γήπεδα, και πιστεύουμε ότι όλοι θα το απολαύσουν.

Μετά θα πάμε στη διαδικασία της στέψης με μια εξαιρετική παρουσίαση, όσον αφορά στα βεγγαλικά που θα φωτίσουν όλον τον Πειραιά. Η διάρκεια της γιορτής θα είναι περίπου μια ώρα. Και έτσι θα μπορούν άφοβα οι γονείς να φέρουν τα παιδιά τους.

Θέλω να πω ότι δεν θα υπάρχει εισιτήριο για τα παιδιά μέχρι 14 ετών, θα μπαίνουν ελεύθερα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα πρέπει να πω ότι όλα τα έσοδα από την γιορτή θα πάνε στη Unicef. Ο προπονητής μας ξέρετε ότι έχει αγοράσει 1000 εισιτήρια... Οι ποδοσφαιριστές μας έχουν αγοράσει 2000 εισιτήρια και από άλλες τιμές για να μπορούν οι άλλοι να αγοράσουν φθηνά εισιτήρια. Επίσης, θα υπάρχουν 300 συλλεκτικές φανέλες του Ολυμπιακού με τις υπογραφές όλων των παικτών που θα μπουν σε ένα κάδρο, αριθμημένες. Αυτές οι φανέλες θα πωλούνται από το Red Store για τους ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν. Όλα τα έσοδα από αυτά θα πάνε στη Unicef.

Οι άνθρωποι της Unicef θα είναι παρόντες από το μεσημέρι στο θεματικό πάρκο για να ενημερώνουν για τις δράσεις και φυσικά όλοι να μπορούμε να προμηθευτούμε δώρα για το Πάσχα που έρχεται...».