ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Mundial 2014: «Θα είναι η διοργάνωση του Ρούνεϊ»

Mundial 2014: «Θα είναι η διοργάνωση του Ρούνεϊ»

Ο Ζοζέ Μουρίνιο εκτιμά πως στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας θα λάμψει το άστρο του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ

Ο «Special Οne» έχει ιδιαίτερη αδυναμία τον Άγγλο επιθετικό και δεν το κρύβει. Άλλωστε πριν ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους «κόκκινους διαβόλους», ο Πορτογάλος κόουτς έκανε τα πάντα για να τον φέρει στο Λονδίνο.

Ο Μουρίνιο μίλησε –ξανά- με τα καλύτερα λόγια για τον Ρούνεϊ τονίζοντας πως σε αυτό το Μουντιάλ θα είναι ο ηγέτης της εθνικής του αλλά και πως θα λάμψει το άστρο του:

«Ο Γουέιν έχει δίκιο όταν λέει πως αυτό θα είναι το Μουντιάλ του. Δεν είναι πλέον παιδί, ούτε μεγάλος, καθώς δεν έχει φτάσει στο τέλος της καριέρας του. Βρίσκεται στη καλύτερη ηλικία ποδοσφαιρικά. Σε αυτό το Μουντιάλ νομίζω πως μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτη της ομάδας του κάτι παρόμοιο με ότι έκανε στη Γιουνάιτεντ την σεζόν που ολοκληρώθηκε», ανέφερε ο «Special One» για να προσθέσει:

«Είναι ένα παιδί που αναλαμβάνει ευθύνες στην εθνική ομάδα, νομίζω πως μπορεί να αντέξει την πίεση και αυτό να παίξει θετικό ρόλο στις φιλοδοξίες του, στη δίψα για διάκριση. Τον πιστεύω σαν παίκτη, είμαι σίγουρος πως μπορεί να το κάνει».

Διαβάστε επίσης:

Mundial 2014: Το πλήρες τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ (πίνακας)

Μουντιάλ 2014: Η κορυφαία ενδεκάδα όλων των εποχών (photo)

Μουντιάλ 2014: Τι… δεν έχουν να δουν τα μάτια μας! (pics)