ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κατσαβάκης: Έγιναν συζητήσεις με ανθρώπους του Άρη για τον ΑΦΜ

Κατσαβάκης: Έγιναν συζητήσεις με ανθρώπους του Άρη για τον ΑΦΜ

Τις συζητήσεις των ανθρώπων του Άρη με τους διοικούντες τον Εθνικό Γαζώρου για την εξαγορά του ΑΦΜ επιβεβαίωσε ο τεχνικός των Σερραίων (και πρώην των κιτρινόμαυρων) Μάκης Κατσαβάκης με δηλώσεις του.


Αναλυτικά όσα τόνισε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για τις συζητήσεις: «Από όσα ξέρω έγιναν κάποιες συζητήσεις με τους ανθρώπους του Εθνικού Γαζώρου. Από εκεί και πέρα εγώ είμαι προπονητής και δεν μπορώ να γνωρίζω περισσότερα. Έλειπα και τις τελευταίες ημέρες στο Άγιο Όρος και δεν είχα επαφές. Από ότι κατάλαβα ήταν μια προκαταρκτική κουβέντα. Δεν μπορώ να ξέρω σε λεπτομέρειες και ούτε μπήκαν σε λεπτομέρειες τα άτομα που συναντήθηκαν».

Για το αν θεωρεί πως η εξαγορά ΑΦΜ είναι η καλύτερη λύση για τον Άρη: «Ο Άρης είναι τεράστιο όνομα. Ας φωτίσει ο Θεός αυτούς που χειρίζονται τα θέματα της ομάδας να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση, είτε αυτή είναι ο ΑΦΜ του Γαζώρου, είτε ένας επενδυτής που θα σηκώσει το δυσβάσταχτο βάρος που έχει δημιουργηθεί με τα οικονομικά».

Για τις δυσκολίες συμμετοχής του Άρη στην Β" Εθνική: «Πώς θα επιβιώσει οικονομικά ο Άρης στην Β' Εθνική; Με τις 200.000 ευρώ που σου δίνει η Πολιτεία; Τί θα πρωτοκάνεις με αυτά τα χρήματα; Φέτος θα είναι και πιο δύσκολα γιατί υπάρχουν ισχυρές ομάδες όπως η Λάρισα, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Ηρακλής, η ΑΕΚ. Χρειάζονται 1,5 με 2 εκ. ευρώ για να κάνεις πρωταθλητισμό».

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Εντείνει την προσπάθεια για Φινμπόγκασον