ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπαρτσελόνα: Ανανέωσε ο Μασεράνο

Μπαρτσελόνα: Ανανέωσε ο Μασεράνο

Ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα για ακόμα τέσσερα χρόνια θα είναι ο Χαβιέ Μασεράνο που ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς.

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του Χαβιέ Μασεράνο στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αργεντινή και έτσι ο διεθνής μέσος ανέβασε ακόμα περισσότερο τις μετοχές του στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η Μπαρτσελόνα ωστόσο, αποφάσισε να μη ρισκάρει με το μέλλον του ποδοσφαιριστή και έτσι του έκανε πρόταση ανανέωσης για ακόμα τέσσερα χρόνια.

Ο έμπειρος μέσος που αποβλήθηκε στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος απέναντι στην Έλτσε, αποδέχτηκε την πρόταση και έτσι θα μείνει στο σύλλογο έως το καλοκαίρι του 2018, την ώρα που στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσής ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ.

«Είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα από την πρώτη στιγμή που υπέγραψα. Ελπίζω να δικαιώσω τις προσδοκίες που υπάρχουν. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που ο σπουδαίος αυτός σύλλογος επέλεξε να ανανεώσει μαζί μου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά φέτος. Δουλεύουμε σκληρά για αυτό μετά τις δύσκολες στιγμές που είχαμε πέρυσι», είπε ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης:

Μουντομπάσκετ: Δείτε το πρόγραμμα και τις μεταδόσεις της διοργάνωσης

Ρεάλ Μαδρίτης: Εμφάνιση με… δράκους (photos)