Caroline Wozniacki: To σέξι ίνδαλμα του τένις που αδιαφορεί παντελώς για το χρήμα
Αφού έχασε από τη Serena Williams στους τελικούς του αμερικανικού Οpen αυτό το μήνα, η Caroline Wozniacki ακολούθησε το καθιερωμένο τελετουργικό. Κράτησε στα χέρια της το έπαθλο, μίλησε στους δημοσιογράφους, μάζεψε τα πράγματά της, μπήκε στο αυτοκίνητο κι επέστρεψε στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν.
Τριάντα λεπτά αργότερα, ωστόσο, επέστρεψε πανικόβλητη στο γήπεδο του τένις, λέγοντας "ξέχασα να πάρω το χρηματικό έπαθλο μου".
Οπως γράφει η Wall Street Journal, η 24χρονη Δανέζα τενίστρια έχει πετύχει κάτι πολύ δυσκολότερο από τη νίκη στο τουρνουά Grand Slam: Εχει καταφέρει να είναι το κορυφαίο αντικείμενο φαντασίωσης στον κόσμο του τένις.
Η γοητεία της Wozniacki είναι εμφανής. Δεν είναι μόνο ψηλή, ξανθιά και καλλονή, αλλά μιλάει και οχτώ γλώσσες, ενώ έχει περισσότερους από 700.000 followers στο Τwitter.
Διαβάστε περισσότερα στο newsmoney.gr