«Πετάει» για Ιταλία και υπογράφει

Ο Τζιμπρίλ Σισέ αναμένεται να βρίσκεται στην πτήση των 08:30 για Ρώμη προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις...

Ο Τζιμπρίλ Σισέ αναμένεται να βρίσκεται στην πτήση των 08:30 για Ρώμη προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τη Λάτσιο.

Στα ταμεία του «τριφυλλιού» θα μπει ένα ποσό περί τα 5.8 εκατομμύρια ευρώ, σε τρεις δόσεις με την πρώτη να φτάνει τα 1.5 εκατομμύριο ευρώ.

Η διοίκηση του Ιταλικού συλλόγου συμφώνησε να στείλει στους «πράσινους» σήμερα το πρωί τις τραπεζικές εγγυήσεις που ζητούν ώστε να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή του Γάλλου στράικερ.

Μετά τον Γάλλο φορ αναμένεται να ακολουθήσει και η πώληση του Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ, ενώ πιθανότατα παρελθόν θα αποτελέσουν και οι Γιούρκας Σεϊταρίδης και Νταμιέν Πλεσί.

Περιμένουν Βιτόλο

Άμεσες εξελίξεις στην υπόθεση του Βίκτορ Βιτόλο περιμένουν στον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός μέσος, αν σήμερα μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του «τριφυλλιού».

Ο Ισπανός μέσος θα έχει το τελικό ραντεβού με τη διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά», η οποία δεν μπορεί να του καλύψει τις 630.000 ευρώ που έχει να λαμβάνει για την επόμενη σεζόν, χρήματα τα οποία μπορεί να φτάσουν και τις 950.000 ευρώ μαζί με τα πριμ πρόκρισης σε ομίλους του Europa League, συμμετοχών.