ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Παραμένει ο Μπακαγιόκο, αισιόδοξος ο Γεωργίου

ΠΑΣ Γιάννινα: Παραμένει ο Μπακαγιόκο, αισιόδοξος ο Γεωργίου
Κάτοικος Ιωαννίνων θα παραμείνει για ένα ακόμη χρόνο ο Ιμπραήμ Μπακαγιόκο…

Κάτοικος Ιωαννίνων θα παραμείνει για ένα ακόμη χρόνο ο Ιμπραήμ Μπακαγιόκο.

Ο περσινός πρώτος σκόρερ της Β’ εθνικής (Football League) δέχτηκε να ανανεώσει τελικά τη συνεργασία του με τον ΠΑΣ Γιάννινα για ένα χρόνο, ωστόσο οι οικονομικές του απολαβές δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

Στο μεταξύ, το μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ, Φώτης Γεωργίου ο οποίος μεταπήδησε στο σύλλογο των Ιωαννίνων από τον Διαγόρα Ρόδου, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε: «Έχουμε ξεκινήσει πάρα πολύ καλά την προετοιμασία. Έχω προσαρμοστεί πλήρως στα νέα δεδομένα της ομάδας μου και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Η προετοιμασία που πραγματοποιούμε σαφώς και είναι κουραστική και αυτό σημαίνει ότι δουλεύουμε σε υψηλά επίπεδα.

Οι ρυθμοί της προπόνησης είναι πολύ υψηλοί, ωστόσο πρέπει τώρα να μοχθήσουμε για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα τον χειμώνα. Η Σούπερ Λίγκα είναι ασφαλώς μια διαφορετική κατηγορία από τη Β` Εθνική Τα δεδομένα αλλάζουν και οι απαιτήσεις για εμάς τους ποδοσφαιριστές είναι ακόμα πιο υψηλές. Τα συστατικά για να πραγματοποιήσουμε μια καλή χρονιά είναι η δουλειά, η υπομονή και το καλό κλίμα που ούτως η άλλως υπάρχει στην ομάδα».

Ο Γεωργίου αναφέρθηκε και στις προσωπικές του φιλοδοξίες, σημειώνοντας: «ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι ένα σκαλοπάτι στην καριέρα μου, αυτό είναι δεδομένο. Δεν είμαι καλός στα λόγια, αλλά στις πράξεις. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο προκειμένου να βοηθήσω τον ΠΑΣ να πετύχει αυτό που έχει θέσει ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία».