ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Οικονομική εξυγίανση στην ΑΕΚ»

«Οικονομική εξυγίανση στην ΑΕΚ»
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους της Ένωσης να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα...

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους της Ένωσης να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα τονίζοντας πως οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται ένα βήμα από την οικονομική εξυγίανση αλλά και από την κατασκευή νέου γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια!

«Θα ήθελα να πω αρχικά για τα εισιτήρια διαρκείας. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ΑΕΚ και τα 15.000 είναι ο χαμηλότερος στόχος. Κάναμε λάθος με τα διαρκείας τριετίας. Αποφασίζουμε όσοι είχαν το δικαίωμα για τριετίας θα έχουν διπλή έκπτωση. Ένα θέμα που απασχολεί τους φίλους της ΑΕΚ, είναι το θέμα της βίας. Δεν θα επιτρέψουμε γεγονότα παρόμοια με εκείνα του τελικού κυπέλλου. Θα έχουμε ομάδες περιφρούρησης των οργανωμένων. Η Original θα πρωτοστατήσει στον αγώνα κατά της βίας. Θα ενεργοποιήσομε το σύστημα καμερών και θα καταθέσουμε στην πολιτική ηγεσία τις προτάσεις μας ώστε να υπάρξουν τιμωρίες. Επίσης οι εταιρίες σεκιούριτι θα κάνουν σκληρότερους ελέγχους».

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr